Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie jak szmata

wykorzystana

Polecane posty

Gość czuje sie jak szmata

wykorzystal mnie a ja idiotka myslalam ze miedzy nami jest jakies uczucie-z mojej strony bylo i co najgorsze dalej jest, teraz on patrzy na mnie z tym szyderskim usmiechem, a co najbardziej boli to to ze bylo mi tak dobrze, alez ja jestem glupia, i jak mam z tym dalej zyc??

Gość sprawa smierdzi
zamknij przed nim drzwi i tak sie nie przejmie - pojdzie sie spuscic dalej jemu nie robi roznicy kogo bzyknie

Gość kasienka z komina
to znowu Ty co krecilas z zajetym facetem?

Gość Laura26
Tez tak mialam. Ale przeszlo mi, znalazlam sobie normalnego perfect pod kazdym wzgledem faceta, o ktorym snie nocami jeszcze. :) Uda sie zapomniec i podniesc glowe. Spojrz mu w oczy i Ty sie szyderczo usmiechnij.

Gość ja też sie tak czuje
wyprowadzam sie od faceta-on juz rozpowiedział o tym wszystkim- ja myślałam że może jednak coś sie zmieni- on twierdzi że jeszcze jesteśmy razem- ostatnie dni czułości- ja mam nadzieje że może jednak będzie chciał jeszcze- on chce uprawiać seks- chyba tylko dlatego twierdzi że jesteśy razem- wcale nie oponuje żebym sie nie wyprowadzała- mówi co prawda ale co z tego skoro tego samego dnia mówi innym że sie wyprowadzam- właścicielom mieszkania też:( ja dopiero mam dół

siedze w pracy i chce mi sie przez to wszystko płakać:(, jak mam nie okazywać że mi zależy?

Gość _Wredniak_
No i już chyba nikt nie wątpi, że kobiety w większości są idiotkami! :P

olej go lepiej popłakać teraz i mieć szacunek do siebie niż błagać o miłość jeśli mktoś kocha to próbuje walczyc odpuścić sobie go

on mowi że chyba kocha, ale opowiada o planach- mnie w nich nie ma- nie próbuje mnie zatrzymać. nie mam sie gdzie wyprowadzić