Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalunia z klasa

Facet bez zaplecza finansowego nie nadaje sie na meza

Polecane posty

Gość american pie
powiedziała co wiedziała:O 💤 po co taki temat skoro to oczywiste

Gość hm..hm..hm..
'jacek1982' - ty to chyba sroce spod ogona wyleciałeś:P albo wychowywal cię dom dziecka. Każdy marzy o rodzinie i bezpiecznym, szczęsliwym domu:) Jak w twojej głowie siedzi tylko seks, to zmień topik.'Secteur des Finances' pisze mądrze i na temat. A kobiety też powinny się rozwijać umysłowo i finansowo, a nie pełnić rolę 'kur domowych':(

tylko ze ten bezpieczny domek to smierdzace wrzeszczace bachory i zona wiecznie nie zadowolona i w dodatku z NADWAGA po ciazy :o :o :o :o

Gość jacku82
ja jestem martyna 90kg moze maly sex bez zobowiazan?

no coz mozecie mi wierzyc lub nie ale powodzenie mam oczywiscie moje poglady odnosnie kobiety zachowuje dla siebie w realu. Baba jest taka glupia ze zawsze lapie sie na to co chce uslyszec :D

tyle sytuacji ile par ... facet ma miec kase, golodupiec nie ma u mnie szans i koniec ale brzydki zawsze :) to takie moje male spaczenie

Gość jacku82
jacus heheheeh czym sie w zyciu zajmujesz??? skoro na forum kobiecym siedzisz?? jakas ciota z ciebie??cos mi sie tak zdaje>>> a moze sie myle, moze nie ciota tylko ci pa?hihihihi

Gość odpowiedz jest prosta
z małpa!

"facet ma miec kase, golodupiec nie ma u mnie szans i koniec ale brzydki zawsze" To tylko pozazdrościć wyboru. Przy założeniu że słowo "kasa" nie oznacza jednorazowo zarobionych 30tys w Irlandii na zmywaku, tylko stale zwiększające się dochody - to tak mają prezesi i menedżerowie wyższego szczebla. Z reguły są ... hmm, niepiękni. Pozostaje kwestia wieku.

jacku jestes gejem?

jacek!!! obraziles sie?? jacek? hmmm...chybba ten szmiracz ciezko przyjmuje krytyke.

aaaaahahahahhaahh...a teraz spwawdza nerwowo co to jest szmiracz....hihihihiih.... jacek traz powazne pytanie. co obisz na kafe? to kobiece forum i ewentualnie dla gejkow lub brzydkich sfrustrowanych prycholi ...hhhhhhhhhehehehe dziwna sprawa!

jacek wybacz ale skoro napisales ze np jesli twoja laska nie miala by kasy na wakacje to bys pojechal sam....Z takim podejsciem jestem pewna ze zadnej laski nie masz!bo takiego chytrusa zadna by nie chciala,na dodatek masz sie za niewiadomo kogo...:-0 I uwazasz ze kobiety sa glupie.moze i sa,owszem ale faceci rowniez nie grzesza inteligencja przynajmniej nie wszyscy.......I prawda jest taka ze to dziewczyny dyktuja warunki i wybieraja potencjalnych partnerow chocby na sex.Ty mozesz jedynie "nadawac sie " lub nie.A skoro jestes tak chytry jak napisales to nawet na dziwke cie nie stac....

" Szukanie dziury w całym "facet ma miec kase, golodupiec nie ma u mnie szans i koniec ale brzydki zawsze" To tylko pozazdrościć wyboru. Przy założeniu że słowo "kasa" nie oznacza jednorazowo zarobionych 30tys w Irlandii na zmywaku, tylko stale zwiększające się dochody - to tak mają prezesi i menedżerowie wyższego szczebla. Z reguły są ... hmm, niepiękni. Pozostaje kwestia wieku." niech cie glowa o to nie boli ... mam to co chce, czego zycze tez innym

jest 18, nie masz przyjaciol, lasek do zrzniecia? kolezanek..... smutne. pa jacku 3maj sie cieplo!!nie zalamoj sie bedzie dobrze.

i jacek sie zmyl,

termosik "niech cie glowa o to nie boli ... mam to co chce" Nie boli, od gratulacji raczej nie powinna:) Cieszę sie że masz. Uwaga dotyczyła możliwości wyboru przy takich preferencjach. Gdybyś jeszcze nie miała, nie miałabyś również problemów ze znalezieniem.

Gość grtrgrggg
i to jest właśnie najprostsze,ty leżysz a kasa sama spływa

Gość a kto by ogladal takie
akurat prowokacja nieudana bo ja w życiu nie chciałbym być mężem:D wolny strzelec rulez:classic_cool:

na brak kasy nie narzekam ale jak widzę że kobieta materialistka to od razu traktuje jak dziwkę