Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyjjjree

do studentów Uniw w Łodzi

Polecane posty

Gość pomocyyyyyjjjree

nazwa jest po angielsku - zrozumialamze chodzi o uniwerek w łodzi ale czy kto smógłby mi konkretnie powiedziec co to jest? czy to s takie folie na ktorych sa zamieszczone informacje? jesli tak - to czy one sa dostepne tylko w Łodzina Uniwersytecie, w jakiejs bibliotece? pomocy Acta Universitatis Lodziensis, Folia Oeconomica nr 140

Gość pomocyyyyyjjjree
sorry za te literówki, ale klawiatura mi wysiada

Gość lingua latina ciemniaku
TO JEST łACINA!!!!!

Gość aleś wymyslił
ej błagam, i Ty studiujesz czy co? to są artykuły wydane przez wykładowców tego uni, każda uczelnia takie cos ma przynajmniej te większe folia - to po prostu numer zbioru tych artykułów

Gość aleś wymyslił
tylko w łodzi na Uni na wydziale ekonomii

Gość o jezuuuuu dzieciaku
to jest nazwa SERII WYDAWNICZEJ Wydawnictwa Uniwersytetu Łódzkiego, nazwa jest łacińska, ale kto teraz zna łacinę... książki z tej serii mogą być dostępne np. w Bibliotece Głównej UŁ, albo w bibliotekach zakładowych lub wydziałowych, mających coś wspólnego z ekonomią (Wydział Ek-Soc, Wydział Zarządzania)

Gość o jezuuuuu dzieciaku
oczywiście można szukać tych pozycji nie tylko w bibliotekach łódzkich, być może inne biblioteki o profilu ekonomicznym mają je w swoich zbiorach

Gość dzzzziiiieeeekkkkiiiii
ale z was madre głowy!!!! nie myslałam ze na kafe uzyskam pomoc - a tu prosze! te komentarze (o studiowaniu, łacinie itd)...mogliscie sobie darowac tak czy inaczej dzieki!