Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonka_29

mój mąż - często wyjeżdża na kilka dni - zainstalował w domu kamery

Polecane posty

Gość a z kąd wiesz....czy
to niech ci jeszcze kamerke w dupkę włoży jak będziesz z domu wychodzić, sorry ale dla mnie to przesada!!!!

Gość też faceta popieram
jak laska jest na jego utrzymaniu to ma prawo wiedzieć co robi. i kropka. jak jej nie pasuje to wypad

Gość maaaaaartus
haha to uważaj co piszesz, bo jeszcze przeczyta i co wtedy? świat schodzi na psy...

do naucz się angielskiego, kryptogeju....... angielski jest mi do srania potrzebny wystarczy mi że mówie po rosyjsku i niemiecku, zasrańcu

Gość bardzo miły daje dupy
rosjanom i niemcom

Gość szaroniebiesko
to żart? A wydawało mi się że to ja jestem zaborcza :)))

Gość hmhmhmhmhmhmmmm
te kamery to takie współczesne pasy cnoty widzę :D

Gość tak powinno trzymać się
każdą żonę!

Gość michał 44
życie nauczyło mnie że trzeba kontrolować, pierwsza żona mnie zdradzała, w drugim małżeństwie też kontroluję i tak ma być

Gość szaroniebiesko
jak żona cwana to i każdą zaporę obejdzie, może macie problemy z własnym poczuciem wartosci? to są jakieś jaja

Gość FANKA PODGLADANIA
ja to bym z checia podlozyla kamerke mojemu facetowi w domu zeby wiedziec co robi gdy mnie nie ma:P nie chodzi o zdrade tylko ogolnie jak sie zachowuje tylko w swoim towarzystwie :P ale jakby ja zobaczyl to byloby przekichane:D ale chce u siebie zamontowac, zeby zobaczyc co w moim pokoju robia rodzice i rodzenstwo pod moja nieobecnosc albo jak facet jest u mnie jak mnie nie ma;)

Gość calineczka80
moj narzeczony tez bardzo mnie kocha, swiata poza mna nie widzi:) jestem pewna ze mnie nie zdradza a ja sie bzykam z kim popadnie juz od 3 lat:)coz nie wyszalalam sie wystarczajaco za mlodu to musze teraz nadrabiac:D:D

Gość maje
Jak nic to ON ma coś na sumieniu i stąd te cyrki

Gość Gicior
Jeżeli to nie jest prowokacja, to jesteś bardzo żałosna,że zgodziłaś się na takie coś! Naprawdę maksymalnie żałosna!!!

Gość Gicior
A ten facet, to wielkie dno!!!Jeszcze bardziej żałosny!!!

Gość ty gicior jesteś żałosny

Gość gienia benia
bardzo miły blondyn ma rację... a tobie autorko współczuję,przecież to nie życie,a wydaje mi się,że tobie to przeszkadza bo inaczej byś o tym nie pisała .Jak widzisz wszyscy jesteśmy tego samego zdania i kobieto pogadaj z tym twoim zazdrosnym mężem bo się wykończysz wcześniej czy później. Racja odrobina zazdrości jest ok. ale on jest chorobliwie zazdrosny a to już jest beznadziejna sprawa

chory umysł, a swoja drogą, chyba bym zwariował, gdybym miał wrażenie, że ktoś mnie obserwuje, czy kichne albo piardnę. Słyszałem , że po sesji b.b. zdarzały się samobójstwa, pobyty na leczeniu psychiatrycznym. Mąż ma bardzo chytry plan, kobitka nie wytrzyma psychicznego nacisku i zbzikuje a on zamknie ja w wariatkowie a sam chulaj dusza, żonko_29, żebyś się nie obudziła na oddziale bez klamek, w kaftaniku-------strzeż się aby nie było za późno

i tak a propo, widziałem przed kilkoma dniami na tv4 jak w b.b. polskiej edycji, taki byczek demolował ten przybytek a kamery go filmowały.......

Są takie prymitywne baby, które źle pojmują własne poczucie wartości, ta lubi, jak on ją w kamerce ogląda, inna lubi, jak się ją na ulicy na smyczy prowadza - wtedy wielce są podrajcowane i czują się kochane. A jak przyjdzie co do czego i mężuś po przyjeździe stwierdzi, że mimo kamerki puszczała się - np. w pracy, spuści kochanej pani wpier..ol, to zaraz tu będziemy mieli na forum skrzywdzoną żonkę, którą wszyscy będa pocieszac, bo jak on tak mógł. Szkoda gadać...