Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cohelia26

mokre plamy pod pachami ..

Polecane posty

Gość Cohelia26

Hehehe , nie wiedzialam jak zatytuowac ten post , ale wlasnie nadchodzi lato i zastanawiam sie co by tu zobic . Drogie panie zapewne wieszosc z nas wie co to znaczy miec na pieknej bialej bluzce mokre plamy od potu !!! Czy macie moze jakies sposoby zeby sie tego pobyc , bo ja znalazlam dosc drastyczne rozwiazanie . Mieszkam w UK i moj Gp zaproponowal mi trzy zastrzyki w okoliach pach aby zmiejszyc potliwosc , ale troche sie boje . Jakies sprawdzone sposoby , nadmienie tylko ze tu nie chodzi o pozbycie sie zapachu , bo uzywam antyperspirantu , ale te more plamy na np. jedwabnych bluzkach doprowadzaja mnie do szalu

polecam antyperspirant w kulce VICHY z seledynowa zakretką nie dosc ze nie ma zapachu i nie brudzi ciuchow to wcale sie po tym nie spocisz, dziala 24 godziny i mozna go kupic tylko w aptece..lepszego nie ma

Gość Katatasza
Antidral- do kupienia w aptece, naprawde skuteczny, wiem bo sama miałam ten problem.

Gość ETIAXIL
drogie ale bardzo dobre od kąd go mam nie mam już kompleksów typu mokre plamy:) do kupienia w aptece

a zastrzyki ci odradzam bo mona sie dorobic guzow na piersiach :O jak toksyny nie maja jak ujsc z organizmu to tak czasem bywa

Gość malamirabelka
jak nie ma lepszego?? Najlepszy to ANTIDRAL !! Mialam identyczny problem z plamami, czasami nawet wielkosci dloni! Antidral stosuje sie na noc i efekty juz od pierwszego uzycia :D polecam z calego serca!! Kosztuje niewiele, bo tylko 14 zl !! ps. przy pierwszych kilku uzyciach moze troche piec pod pachami,ale nie u kazdego, jednak radze przetrzymac troche,bo naprawde warto.. nie wiem co bym zrobila gdyby nie ten lek..

Gość a co tammm
ETIAXIL Roll-on pod pachy----->bardzo dobry, skuteczny.Sprawdzony przeze mnie i przez moja mame:) troche drogi i tylko 12,5ml ale warto zainwestowac:)

Gość Shinead
Polecam zainwestowac w ANTIDRAL. Mialam ten sam problem, wiecznie te mokre plamy pod pachami, wygladalo to okropnie. Juz po pierwszym zastosowaniu Antidralu na drugi dzien w ramach testu zalozylam rozowa bluzke ze strchem i... niespodzianka! Plam nie bylo, bluzka z dlugim rekawem a na dworze cieplutko. Antidral jest na prawde skuteczny. Najlepiej stosuje sie go na noc po kapieli, gdyz po posmarowaniu paszek strasznie swedzi, idzie oszalec ale oplaca sie ;)

Gość barbarka09
Polecam nowy deo roll-on ENERGY EVA NATURA. Bardzo szybko wysycha i świetnie powstrzymuje wydzielanie potu. Oczywiście nie zawiera również alkoholu, więc jest naprawdę łagodny. Jak dla mnie bomba :-)

Gość gość
Nie pozostaje mi nic innego jak polecić Etiaxil. Ja jestem bardzo zadowolona z takiego własnie antyperspirantu.

Gość gość
Antidral najlepszy pod słońcem

Gość gość
A jaka jest tak naprawde różnica miedzy nimi ? Bo ja kupiłam od razu Etiaxil i ten pomógł mi bardzo szynbko.

Gość gość
Ziaja ma oprocz zwyklych antyperspirantow BLOKER, do stosowania na noc co kilka dni. Mojemu znajomemu pomogł.

Gość gość
ja strsznie sie pocilam, kupilam antidral i super duo (kryształ) i moge byc caly dzien na dworzu harowac fizycznie i nic, POLECAM ale tylko zastosowanie tych 2 na raz