Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niczymbarrafaeli

jak nawiązać z NIM jakiś bliższy kontakt?

Polecane posty

Gość niczymbarrafaeli

od jakiegoś czasu na uczelni zauważyłam, że przygląda mi sie pewien chlopak. wczesniej jakos go nie dostrzegalam, bo nie szukam nikog na sile. ale od jakiegos czasu, kiedy tak na mnie zerkal, ja tez mu sie przyjrzalam. wysoki, przystojny- moj typ.. szkoda tylko, ze rok mlodszy, ale dla mnie to nie przeszkoda! ;) jestem ładna, lubie siebie i nie mam kompleksow, ale mimo to jestem nieco niesmiala... nie wiem co zrobic, zeby nawizac z nim jakis kontakt (inny niz wzrowkowy). wyglada na bardzo mila osobe, ale wstydze sie tak do niego podejsc i zaprosic na kawe.. :/ co moge zrobic? mam jedynie numer jego gg od kolezanki, ktora koniecznie chce zebym do niego napisala, i znalazlam go na gronie. co powinnam zrobic, zeby nie pomyslal, ze jestem nachalna, czy napalona, ale mam ochote go poznac?

Gość niczymbarrafaeli
juz wiem. bede puszczac bączki na uczelni, moze tym go osmielę :)

jak masz jego nr gg to nad czym się zastanawiasz? napisz do niego, że widujesz go na uczelni i że chciałabyś go poznać, przecież jak raz się odezwiesz to nie będziesz nachalna

Gość Frankii91

Słuchaj, na mnie to podziałało, tak że sie zakochalem...

Kiedy spotkacie się wzrokiem, to popatrz mu przez sekundę w oczy, a potem przyjacielsko (nie szyderczo) uśmiechnij się do niego... Sprawdzony sposób... Bedzie o Tobie typek myślał cały dzień

Gość Frankii91

I jeśli nic do Ciebie nie czuje ani nie bedzie chciał, to potraktuje twoja osobe jak kolezanke, albo ...