Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaania.

fajne te buty?

Polecane posty

Gość ciekawe jak na nodze wygladaja
widzialam nie raz pekne buty ktore tracily urok zalozone i brzydkie ktore nanodze wygladaly przeslicznie.

Gość kaania.
no wlasnie te mi sie podobaja, bo ja niestety nie mam za duzego wyboru wsrod butow... nie moge nosic butow na obcasie, bo mam 177 cm wzrostu,a moj chlopak jest zaledwie o kilka cm wyzszy, wiec nie chce zeby przez obas byl nizszy! oprocz tego mam rozmiar stopy 40/41 i w nie kazdych butach tak duza stopa wyglada ladnie. :/ na szczescie te sa dosc zgrabne, szczuplutkie i optycznie zmniejszaja stope, dlatego mi sie spodobaly. tylko chcialam sie dowiedziec, czy ladne ;)

Gość ciekawe jak na nodze wygladaja
ladne to pojecie wzgledne:)wazne czy sie w nich dobze czujesz i czy wlasnie pasuja ci do nogi. i czy razem tworzycie ladna calosc:) jesli tak to sa ladne.

Gość Rottt
41/42 rozmiar buta to obecnie standard u młodych dziewczyn!

Obleśne są jak na mój gust;] Jak masz rozmiar 40/41, to sie ciesz, bo możesz mieć większość butów. Ja mam dopiero problem - rozmiar stopy 42/43:/ Poszukaj ładniejszych.

Gość Rottt
Nie znam koleżanki co by miała stopę mniejszą niż 42. To standard jest obecnie, a faceci mają jeszcze większe stopy, uwielbiam takie! Dla mnie facet co ma rozmiar poniżej 44 to nie facet ;( Sama mam 45 rozmiar a jestem kobietą. Mam 180 cm :D

Gość wandecz-ka
mnie sie osobiscie nie podobają

Gość jfhnsjd
rottt - że obecnie to standard :O ? nie wiem gdzie, chyba na waszej planecie olbrzymów :O ja mam 174-4cm a stopę 38,5, większośc moich koleżanek - tych wyższych - do 180cm nie przekracza 41. współczuję [czesc}:O

Gość jfhnsjd
aaa i jestem (chyba:D) młoda bo do 20 mi wciąż bliżej niż do 25 :P i miało być 174-5 cm

Gość oiyhgfo
a kup se spoko sa

Gość djgjfcg
standard rozmiar 41-42 ? żartujesz:/ 38-39 to się zgodzę.

Gość jak za 80zl to drogie