Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile ile ile

ile płacicie za wideofilmowanie

Polecane posty

Gość ile ile ile

ide zaraz na spotkanie z kamerzysta i nawet nie wiem na jakie koszty mam sie szykowac :( jestem z miasta łodzi

Gość ile ile ile
Chce sobie nakręcić swój kał wydostający się z odbytu. Ile płacicie za coś takiego??????

Gość myszkasamusia
Nic, bo my nie mamy kamerzysty:)Ja mam taki plan , gdyż zam się na filmowaniu, iż sama bede filmowała swój slub. Np. podczas przysiegi bede trzymała kamere na rece. wtedy bede miała super ujecia, bo z bliska.

Gość myszkasamusia
A gdy bedziemy siedziec to na chwilke opuszcze krzeselko i wyjde na srodek i zkameruje moja rodzinke.

Gość ile ile ile
bardzo zabawne jest to co piszecie kon by sie usmial moze ktos mondrzejszy?

Gość myszkasamusia
ilie ile ile mondrzejszy? Wydaje mi się że już na forum jest Ktoś mądrzejszy

ja płacę 1000 zł i tyle zaplanowałam dać. może dla Was mało ale za kilka godzin filmowania wystarczy;)

Gość no-- nie --moge
po co ci filmik ? to juz nie modne.

chciałam dejzi i to bardzo, mielismy miec w tym roku ale dopiero w 2009 bedaziemy miec mieszkanie a po co sie hajtac skoro mielibysmy mieszkac u rodzicow o zgrozo!

Gość smerfetka 403
Witaj! My płacimy 1100 zl (od przygotowań do oczepin). Kamerzysta jest bardzo polecany przez znajomych i wlasciciela lokalu :) Póki co mamy zalatwioną salę, kamerzystę, fotografa i oczywiście zaklepaną godzinę w Kościele :) Pozdrawiam Ciepło :) 🌻

Ja dziewczyny też bym nie chciała mieszkać z rodzicami, czy tesciami. Wolałabym w ogóle nie brać slubu. Tym bardziej że nie chce aby Ktos mieszał się w nasz związek. Jest jeszcze inna mozliwość coś wynająć, ale wiadomo trzeba mieć kase

własnie dziewczyny ja juz wiem co to znaczy jak sie mieszka z rodaicami, te wtrącanie itp dlatego stanowczo mowie NIE :) podam jeden pezrkład: na golaska nie pobiegasz, bo starsi :)

Właśnie :) Jeszcze zależy jakich Kto ma teściów czy rodziców. U moich rodziców niestety nie byłoby takiej mozliwosci, a za tesciami nie przepadam . Z drugiej strony zbyt długo mieszkałam sama tak wiec cieżko mi by było nagle znow zamieszakc z rodzicami.

a u teściów w domu są jeszcze dziadkowie, babcia z mamą gotuja i co ja bym tam robila a zreszta nie mam ochoty być trzecią kucharką bo to by niee wypalilo:/ juz nie raz widzialam scyski typu teciowa i jej mama w kuchni :) ja do kompletu?? hhehe

Nie tylko Madzianietka chciałaby wziąć wcześniej, ja też ale u mnie sytuacja jest z lekka odmienna, ponieważ już jest zaplanowane na ten rok na sierpień wesele w bardzo bliskiej rodzinie.... a dwie takie imprezy nie oblecą. Więc musimy czekać w kolejce :( no ale niema tego złego bo zdążymy wszystko zorganizować tak jak sobie to wymarzyliśmy... I popieram mieszkanie to tylko we dwoje inaczej możliwe są kwasy nawet w najbardziej kochających rodzinach ;)

Gość 600
za fotografa 2500 a za kamerzystę 600

do 600 --> a co masz w ramach foto za 2500? ciekawa jestem czy tez fotoksiążke lub jakies inne gadżety:)

Gość slonko5
Ja place za filmowanie 950 a za fotografa 600.pozdro:**D

Gość mam _
a kasy nie szkoda????????zdjecia mi by wystarczyly.Ladne profesjonalne sa pamiatka na cale zycie...a filmik mozna sobie darowac.

Gość a wlasnie ze nie
nie uwazam zeby mozna bylo sobia darowac filmowanie bo to naprawde o wiele lepsza pamiatka z wesela i slubu niz same zdjecia. I nie rozumiem ludzi ktorzy mowia ze nie chca miec filmu. Bo przeciez to bedzie sama przyjemnosc po latach na to spojrzec albo pokazac za iles tam lat swoim dzieciom. A poza tym jak ma sie super kamerzyste i montarzyste to az sie chce taki film ogladac. Ja sama mam kilka pomyslow jak urozmaicic moj film i jestem pewna, ze jak tylko pan kamerzysta nadazy za moja fantazja i podlapie o co mi chodzi to wszyscy beda z ciekawoscia ogladali kazda minute filmu a nie tak jak to kiedys bywalo - ogladalo sie na tzn podgladzie bo nie chcialo ogldac w normalnej predkosci

Gość kurcze..
Jestem zdziwiona że tak mało u was bierze kamerzysta, bo mój po znajomości 1300 zł. Fakt faktem dobry jest.

Gość pegi-felek
kamerzysta 900, fotograf 1400

Gość gwiazdeczka19
Ja place za fotografa i kamerzyste lacznie 1700zl, z wywolaniem 15ozdjec i filmem