Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loraflora23

zgwałcil mnie chlopak

Polecane posty

Gość loraflora23

co robic :( czuje sie ochydie

Gość loraflora23
zachowuje sie jakby nic sie nie stalo:(

Gość elo elo
mało śmieszna prowokacja

Gość misiacisiaa
A ja bym chciała żeby mnie zgwałcił chłopak ! Żeby był taki brutalem i posiadł mnie siłą...ahh

Gość ja też chciałabym żeby
zgwałcił mnie mój chłopak.. hehe :D

Gość mała suczka...
no własnie ja też marzę żeby mnie wziął za włosy i zgwałcił , kiedyś jak się trochy upił to założył mi kajdanki takie różowe i wsadził swego fiutka mi w tyłek na siłe...byłam przerazona na początku ale potam mi się spodobało, uwielbiam jak bierze mnie na siłę) ale pisze tu o swoim chłopaku....aż mi zrenicy sie powiekszyły....

Gość oczywiscie ze wbrew woli
ale podswiadomosc chce tego ;)

Darujcie sobie to wcale nie jest śmieszne:/ Dziewczyna musi czuć się okropnie:o I to przez ukochaną osobę:/ Bestia! Wspólczuję🌼 Zgłoś to koniecznie na policję! a później nie wiem ginekolog(jakaś obdukcja?) ech i pewnie psycholog:(

Gość no to ty też go zgwałć
o bedziecie kwita

Gość on tylko lubi klimaty bdsm
Ty nie... wiec jesli Ci to nie odpowiada to odejdz ;)

Gość mała suczka...
no i robi to wbrew mojej woli, czasem wraca pózno w nocy z imprezy kiedy to juz spie, wtedy napewno nie mam ochoty na sex..ale on robo to nawet jak nie chce, na poczatku jestem wsiekla wydzieram sie, ale potem mi mija bo wiem ze itak go kocham a on mnie

Gość moj mnie niestety nie zgwalci
bo mu nigdy stanąć nie moze!!!!

Gość mała suczka...
buaaaaaaaaaa..to mu go postaw) ha ha ha

Gość do moj mnie niestety nie zgwa
pożyczyć ci mojego faceta ? ;);) ^^

Gość winiusaaa
przedewszystkim powiedz swoim rodzicom i idz na policje nie bój sie ,chyba nie chcesz żeby zgwałcił inne za to musi dostac kare idz jak najszybciej i nie ukrywaj tego bo dowody nie będą wieczne.

Gość jakie dowody
ze bylo zblizenie? :P powie, ze sama chciala, a teraz chce go wrobic ;)

Gość to jest porazajace
to niech cie zgwalci zobaczysz jak to jest!!!

Gość pyka
witam wszystkich..... nazywam się Kasia mam 20 lat. w zeszłym roku byłam z cudownym chlopakiem a przynajmniej mi się tylko tak wydawalo. Po roku naszego związku pokazał jaki jest naprawdę.... na początek zaczoł palić trawkę puzniej cos tam bral ale nie znam sie na tym kompletnie.... wybaczylam mu to bo obiecywał że się zmieni dla mnie.... a ja mu uwieżyłam . niecały miesiąc po tym wpadł w jakiś szal i mnie udeżył najpierw raz potem drugi raz i tak dalej.... kiedy byłam juz prawie nieprzytomna i w połowie nieświadoma co sie dzieje zaczoł zrywać ubranie ze mnie nawet nie miałam sily by sie bronić i stalo się ....... przez cały rok czułam sie strasznie. dopiero dziś mam odwagę o tym pisać..... ;(

Gość jamaica00
trzymaj sie pyka, porozmawiaj z psychologiem pomoze ci uwierz:)

Gość jamaica00
i wiesz co, moze napisz o tym na innym forum albo zaloz nowy temat, bo tutaj to sama widzisz jaki poziom wypowiedzi,a tak to dziewczyny z toba pogadaja, napewno znajdzie sie jakas w podobnej sytuacji to zawsze czlowiekowi lzej;) trzymaj sie cieplutko

Gość ból
dziewczyna tez moze ; d

Gość najlepszym zabezpieczeniem
przed gwałtem, jest częste zaglądanie do słownika ort. Kaśka pyka tego nie robi i ma tego efekty.

Gość POŁOWA STOSUNÓW
małżeńskich to takie półgwałty ...

Gość sandrusia000000130000000
chodziłam z chłopakiem co ma 23 lata a ja 13, było fajnie, niektórym może się wydawać że on za stary był dla mnie, ale ja nie lubie młodych gnojów, może przez to że nie ma przy mnie ojca. ale mniejsza z tym. chodziłam z nim póltora miesiąca. raz mnie pytał czy będę się z nim kochać ale ja odmówiłam i on powiedział że ok, poczeka. i tak próbował jeszcze trzy razy. wkońcu kiedyś pojechaliśmy jego autem nad jezioro i zostaliśmy do nocy, jak już nie było nkogo to w aucie mnie rozebrał, powiedział że poczebuje ode mnie dowodu miłości.mówilam mu nie alew się poddałam bo bałam się że wkońcu ze mną zerwie. zrobił mi to, bolało mnie okropnie a on nie patrzył na to że mnie bolało. i krew mi się lała potem i jeszcze w nocy trochę. to n ie była miesiączka bo jej jeszcze nie mam. nie czekam na wasze rady. chciałam się tylko wygadać a nie chciałam o tym nikomu mówić. to stało się w niedzielę i ten chłopak codziennie do mnie dzwoni kiedy się znowu spotkamy.

jak masz 13 lat o on 23, to wg prawa karnego popełnił przestępstwo i czeka go więzienie. Jeśli uważasz, że Cie skrzywdził i było to wbrew tobie to powiedz o tym np. psychologowi w szkole , albo rodzicom może jak dasz rade. Albo jeśli chcesz go usunąć ze swojego życia to powiedz mu, że jak jeszcze raz zadzwoni to powiesz o tym światu i wsadzą go do więzienia, więc niech lepiej da ci spokój. Art. 200. 1. kodeksu karnego "Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania,podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12. "

Gość loraflora23
Sorry ze mnie tyle nie bylo.. Odwdzieczylam mu sie i zgwalcilam jego psa;] On bardzo kocha swojego psa a ja go zerznelam. Pies nie wytrzymal psychicznie i popelnil samobojstwo;] A on plakal az tez sie zabil;] Odrazu lepiej;p