Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loraflora23

zgwałcil mnie chlopak

Polecane posty

ZARAZ PADNĘ: "loraflora23 Sorry ze mnie tyle nie bylo.. Odwdzieczylam mu sie i zgwalcilam jego psa;] On bardzo kocha swojego psa a ja go zerznelam. Pies nie wytrzymal psychicznie i popelnil samobojstwo;] A on plakal az tez sie zabil;] Odrazu lepiej;p" :) :) :)

Gość xxzz1996
wiem że czujesz sie z tym źle.. ale nie rozumiem takich drani co rzucają sie na dziewczyny jak na zwierzęta i biorą sobie d### na siłe że tak powiem :) może i jestem chłopakiem ale nie zachowuje sie jak jakieś zwierze jak człowiek prehistoryczny idz z tym na policje kolo dostane 5 lat bo nie może cie gwałćić kiedy ty nie chcesz seksu ja tam nigdy żadnej dziewczyny nie zgwałce a nawet żony :) ciesze sie że ja nie myśle jak tempy zwierz idz na policje a potem do psychologa może on ci pomoże po tym jakoś wstać głupi frajer z niego i tyle żuć go! w pizdu

Gość lola2
A ja wczoraj całowałam się z moim chłopakiem... Było bardzo przyjemnie; zaczął pieścic mój biust. Trochę przy tym żartowaliśmy, śmialiśmy się i znów całowali - wszystko na jego łóżku. Oboje byliśmy ubrani. W końcu on (podczas kolejnego całowania) zaczął wykonywać ruchy frykcyjne. Chciałam powiedzieć żeby przestał... Nie doszło do stosunku, ale czuję się fatalnie... Nie chciałam żeby do tego doszło... Uwazam, że zarówno on i ja doprowadziliśmy do tej sytuacji... Tak mi głupio teraz... Cały dzisiejszy z nim spędzony dzień milaczłam. Nie mogłam spojrzec w jego oczy... Czuję się jak idiotka :(

Gość jbmamamamam
mnie zgwalcil brat

Gość zycie jest beznadzieje
ale prowo

Gość ahonea
pewnie katolik gorliwy?

Gość skrzywdzony
a najbardziej boli gwałt analny

Gość zrrororororgff
zeby mnie tak jakis przystojniak zgwalcil, ahhhh,,, za dlugo sama juz jestem, ehhh