Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupaaaa

moj facet uwaza mnie za głupsza od siebie

Polecane posty

Gość glupaaaa

smieje sie z moich studiow, jego sa lepsze, trudniejsze bardziej przyszlosciowe.on nie zdal prawka, ja zdalam za perwszym razem, ale co tam, on swietnie jezdzi a ja nie umiem, zdalam bo jestem kobieta i egzaminator mnie przepuscil.ciagle takie cos slysze:(

Gość co za palant
olej go i rób swoje a jak nie zauwazy to odpusc go sobie :o

Gość lagga
tez tak mialam, na szczescie juz z nim nie jestem. z taka osoba nie da sie zyc

Gość czysta zlosc
daj se spokoj-moja kumpela ma tak samo.... w koncu po 4 latach powoli dochodzi do wniosku ze on ja gnoi po to zeby czuc sie lepiej i ze jesli dalej tak bedzie to za pare lat nic z niej nie zostanie oprocz takiego pustaka jakim jej wmawia ze jest

Gość lagga
czysta zlosc zgadzam sie z toba

masz dwa wyjścia - albo z nim zerwać (co ci radze) - labo jesli bardzo go kochasz to próbowac z nim rozmawiać rozmawiać i jeszcze raz rozmawiac że bolą cie jego słowa itp...

Gość ble ble ble ble ble
gośc leczy sobie kompelsy twoim kosztem, puśc go w trąbę chyba że godzisz sie na takie traktowanie pamiętasz reklame master card - błysk zalu w oczach byłego? zrób to samo, zobaczysz jak morale wtedy pójdą w górę

Gość eviva
a kopnijże go w du..!

Gość czysta zlosc
u niej bylo: ona byla w policalnej rok on juz na studiach- jej szkola gorsza, poprawila mature dostala sie na to samo co on- stwierdzil ze fartem jej sie udalo ze taka madra nie jest, umowila sie z kolezanka po czym on chcial sie spotkac a ona powiedziala ze nie moze przelozcy spotkania bo gdzies tam szly na umowione makijaze i termin by przepadl itd itd- obrazil sie i... ona go przepraszala....

Gość ble ble ble ble ble
czysta złośc ty też tu???

Gość czysta zlosc
ba. ja jestem tu wszedzie, byc moz enie raz sie sprzeczalismy. moj nick zalezy od humora ktory mnie akurat dopadnie

Gość jslfdslkfj
moj tez tak uwazal. Ja po studiach, on ledwo ciagnal. Ja ze swietna praca, on pracowal w knajpie. Ja z masa znajomych, on sam jak palec ze swoim przerosnietym ego. Smial sie ze jestem od niego glupsza, po czym zostawil mnie dla - uwaga! manicurzystki. zal.pl

Gość ble ble ble ble ble
dopiero teraz cię zauważyłem hehe

Gość czysta zlosc
a bo ja z natury mala jestem

Najpierw go pociśnij -wywal na wierzch wszystkie jego wady kompleksy...wpadki...szczególnie te seksualne braki facetów bolą :D powiedz że jest mało męskim pędrakiem z małym ptaszkiem i małym rozumkiem i zazdrości ci że ty coś osiągniesz nawet z tak małym rozumkiem -który to podobno według niego masz- a on gówno osiągnie z tak małym rozumkiem i tak małym przyrządem.a potem go zostaw...

Gość czysta zlosc
po co sie klocic. jesli juz odchodzic to odchodzic z klasa

Gość mala jestem troche
zostaw go chyba ze chcesz zeby do konca zycia Ci to wypominal, to nei jest zwiazek, jest zazdrosny bo jestes lepsza od niego faceci nie lubia przegrywac, zwłaszcza z kobietami, on powinien sie cieszyc z Twoich sukcesow a nie podcinac Ci skrzydla

Gość teraz na pomarańczowo
dziewczyno wyjdź z tego związku, bo facet chce cię ciągnąć w dół

Gość kontrabutor
PO CO ZNOW TEN SAM TEMAT,? ILE JESZCZE RAZY BEDZIESZ PISAC TE KRETYNIZMY?DAJ NAM WRESZCIE SPOKOJ.!!!KOBIETO!!! LITOSCI ,WIEMY,ZES MADRZEJSZA OD NIEGO I W OGOLE JESTES IBERMENSCH-FEMINA.WIEMY I DAJ NAM JUZ SPOKOJ.!!!!

Gość kontrabutor
Amara TY IDZ DO DOBREGO LEKARZA.nIE JEST CHYBA JESZCZE ZA POZNO.LECZ SIE KOBIETO,LECZ.

Gość feministka krycha
I ma racje,ze egzaminator cie przepuscil,bo tak naprawde jest.Wszyscy chodzilismy do szkol i wiemy jak sie traktuje dziewczyny a jak chlopcow.Ona moze byc glupia jak stolowe nogi,ale ja sie przepycha,bo dziewczyna.Tak bylo i jest niestety.Na prawku tez.Ty sie uwazasz za krolewne.No,widac masz powody.O nim piszesz,ze on sie uwaza za madrzejszego,ale tak naprawde,to ty sie uwazasz za madrzejsza.Zastanow sie.Przeciez tak napisalas.