Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę doświadczyć orgazmu

co jest nie tak z orgazmem?

Polecane posty

jeszcze nigdy nie miałam orgazmu. o co chodzi? nie czuję penisa w sobie, te ruchy w ogóle mnie nie podniecają, orgazmu łechtaczkowego też nie miałam...

nikt nic nie wie? :( jestem zrozpaczona :(

Gość zrob sobie sama
a potem juz z gorki. nauczysz sie..spokojnie wiem cos o tym ;)

tylko, że sama nie daję rady, męczy mnie to. ile można w końcu czekać na efekty? ręka mnie zaczyna boleć po pewnym czasie a i tak nic nie czuję... :(

Gość ale ja niewiem co ty robisz
czy sobie strzelasz palcowe czy bawisz lechtaczka... bo jak to 2 i nie czujesz przyjemnosci i nie dochodzisz to dziwne... hehe ja mam 20 lat i rok temu po raz 1 to zrobilam i tak mi sie spodobalo ze teraz robie to co 2 dni chociaz mam chlkopaka i regularnie uprawiamy sexxx;p

bawię się łechtaczką, bo jeszcze cokolwiek odczuwam, palcówa w ogóle na mnie nie działa. gdy facet robi mi minetę to myślę o tym, żeby już skończył, w ogóle mnie to nie podnieca.

Gość moze wolisz kobiety
?> zart. poprostu musisz jakos do tego dojrzec nie umiem ci tego wyjasnic:P musisz tak jakby sie wczuc... ;) a moze masz nieodpowiedniego paertnera..? a moze myslisz o czyms innym podczas seksu..?? albo masz jakis kompleks..czegos sie wstydzisz krepujesz i o tym myslisz?? glupio Ci pokazac ze jest Ci dobrze..??

Gość ja na twoim
miejscu poszlabym z tym problemem do ksiedza proboszcza i opowiedzialabym mu wszystko ze szczegolami i poprosila o rade :-)

podczas seksu myślę o tysiącu innych rzeczy, bo już nie mogę ścierpieć tego obijania się jego penisa o moją pochwę. on dochodzi, mówi że jestem ciasna, a ja nawet go nie czuję :( nie krępuję się, nie ukrywam, że jest mi dobrze, bo nie jest mi dobrze. nie rusza mnie to, mimo że on się bardzo stara. możemy się kochać bardzo długo, a u mnie nie zapowiada się nawet na orgazm :(

księdza nie lubię, więc nie pójdę :D

Gość to moze organista
cos zaradzi ku temu :-)

Gość rozumiem cieee
mialam identyczny problem.mowie ci ja dopiero rok temu doszlam poraz pierwszy. i mysle ze duzo zalezalo to od partnera..:) teraz sie tak doporacowalismy ze dochodzimy przewaznie zawsze razem.. nie rozmyslaj tak bo nie dojdziesz do niczego. wiem bo tez myslalam .. na to nie ma rady..nauczysz sie tego chcoiaz teraz i tak to co napisalam nic ci tego nie da i tego nie zrozumiesz bo jak mi inni tak pisali tez nie czailam..;) ale bedzie ok. wspomnisz moje slowa..;) a ile masz lat jak moge wiedziec?:P

20, prawie 21. czyli powiadasz, że w końcu się uda? mam nadzieję, bo to pewnie ciekawe doznanie :) szkoda tylko, że ja kompletnie nic nie czuję :(

jeśli chcesz już teraz to idź pod prysznic, ustaw strumień wody na łechtaczkę, ale w taki sposób w który najbardziej czujesz to coś, poczekaj 3 minuty i orgazm gotowy :) ja też nie osiągam z partnerem/z palcem partnera/ ze swoim palcem :P a to niezdrowo współżyć bez orgazmu, bo krew naplywa do narządów rozrodczych i wszystko czeka na orgazm a tu figa z makiem

Gość tylko wam
orgazmy w glowie a faceci glodni czekaja na obiad!! do garow!!!

Gość wiem wiem tez tak mialam
seks mnie meczyl. bo wrzualo mnie ze ja tylko leze i nic nie czuje a wine zrzucalam na faceta ze sie nie stara a tylko mysli o sobie itd... ale w koncu sie udalo;) wiec 3mam kciuki za Twoj pierwszy orgazm bo ten pierwszy jest naj naj Najlepszy ;) buziaki nockapapa

próbuję cały czas z prysznicem, ale cierpliwość mi się kończy. jest przyjemnie i to wszystko. może za krótko? pójdę i zobaczę :) tylko chciałabym z nim przeżyć orgazm, a nie z prysznicem ;)

a w jaki sposób Ci się udało? tak po prostu?

Gość jestescie
ozieble i wredne dlatego orgazmu nie macie

też tak mówiłam, że pierwszy raz chce z chłopakiem a nie z prysznicem, ale dziś mi się udało pierwszy raz osiągnąć orgazm właśnie z prysznicem :P tak sobie myślę że może jak pobudzę się w ten sposób, to z chłopakiem później pójdzie mi łatwiej, ale nie wiem

a może to rzeczywiście moja wina, może jestem oziębła?

Gość no poprostu
lezalam w nocy na lozku i zaczelam sie bawic.. :D na poczatku sprawialo mi to lekki bol ale sobie mysle tak " inne dochodza w ten sposob to i mi sie wreszcie uda" no i sie udalo. potem to nawet robilam codziennie tak mi sie spodobalo..pozniej z chlopakiem az w koncu po kilku miesiacach juz dostalam pelnego orgazmu podczas stosunku

dość silny strumień wody skierowany tylko na łechtaczkę, i to w taki sposób, że czasami aż ból czułam, po pewnym czasie zaczynają mi drżeć nogi, później czuje to coś... naprawdę warto to poczuć, jak faceci za każdym razem tak mają to nic, tylko pozazdrościć, takie pożądanie, ból, przyjemność razem i szum (w głowie nie wody :P)

Gość a moze chlopak
powinien ci placic za sex? sa kobiety co bardzo sie podniecaja jak pieniadze dostaja za sex

dobra, idę poćwiczyć z prysznicem ;) a wy piszcie kochane, radźcie mi :)

Gość przyjdzie czas ze
i Ty dojdziesz. i blagam nie wmawiaj sobie ze jestes oziebla czy ze cos z Toba nie tak bo tez tak robilam i teraz siez tego smieje. Sprobuj - napewno sie uda jak sie uprzesz. Jestes silna - bo jestes kobieta;) powodzenia . ide lulac;*

to napisz czy się udało :) ja też myślałam że jestem dziwna oziębła i w ogóle, że każda ma orgazm tylko nie ja, a potem znalazłam sposób z prysznicem, i to na razie jedyny sposób w który udaje mi się dojść

no więc coś było, ale nie wiem, czy to był orgazm, bo w końcu niegdy go nie miałam :)

Głupie pytanie ale po czym poznać, że to już TO? Na razie doszłam do drżenia nóg... :(

hm poczekaj dalej, bo to jeszcze trochę od tego drżenia... po czym poznać... hm.. no jak poczujesz to będziesz wiedzieć, że to to, takie dość mocne przeżycie, ból, rozkosz, maksimum podniecenia i pożądania, ciepełko :)