Majta89 0 Napisano Kwiecień 30, 2008 Mam pytanie kobiet ciężarnych lub mam:) Czy bedac w ciązy odczuwalyscie lekki bol w jajnikach i macicy juz w 2 tygodniu ciązy? Tym bardziej przy ;szybkim\' seksie?? Ja podejrzewamz moim partnerem, ze jestem w ciazy. od 9 miesiecy staramy sie. probowalismy juz wszystkiego. kalendarzyki itd. Ale teraz czuje sie tak jakos inaczej... nie wiem. Prosze o odpowiedź na moje pytania. Z gory dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lekki nol czuje sie takze Napisano Kwiecień 30, 2008 przy jajeczkowaniu albo przed misiaczka. Nie swiadczy o ciazy, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lekki bół czuje sie takze Napisano Kwiecień 30, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majta89 0 Napisano Kwiecień 30, 2008 ale ja czulam tak od mniej wiecej 4 dni od stosunku. Wiec czy moze.......................? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majta89 0 Napisano Kwiecień 30, 2008 przypomnę, ze mam cykle 28-30 dniowe a kochalam sie z chlopakiem w 14 lub 15 dniu cyklu.. wtedy mialam owulacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majta89 0 Napisano Kwiecień 30, 2008 podnoszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Kwiecień 30, 2008 Czułam arówno w ciąży jak i bez ciąży :-) Naprawdę wszystkie objawy przed miesiąćzką sąsubiektywne bo odpowiada za nie ten sam hormon (progesteron) - niezależnie od tego czy jest ciąża, czy jej nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majta89 0 Napisano Kwiecień 30, 2008 kurcze chce zrobic test w koncu, juz sie doczekac nie moge,a le boje sie, ze to troche za wczesnie i moze on być błędny. Wiem.ze w dzisiejszych zcasach testy mozna wykonywac po 6 dniach od stosunku, ale wole byc pewna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Kwiecień 30, 2008 Setki testów zmarnowałam w ten sposób :-) Ale jak Cię stać, to rób :-) Też zawsze byłam niecierplia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majta89 0 Napisano Kwiecień 30, 2008 Dlaczego mowisz, ze zmarnowalas??:) Przecież nie byłaś w ciązy jak wyszedł negatywny prawda??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Kwiecień 30, 2008 Dlatego były zmarnowane, bo gdyby wyszły 2 kreski, to nie uznałabym za zmarnowane. Tyle tylko, że ja czekałam na te dwie krechy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majta89 0 Napisano Kwiecień 30, 2008 a jak w koncu wyszly ci te dwie krechy:) to ile minelo czasu od stosunku do zrobienia testu??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Kwiecień 30, 2008 Robiłam test 10 mIU/mL (czulszy o ponad połowę od dostępnych u nas na rynku) - wyszedł dodatnio dopiero 12 dni po stosunku (stosunek odbył się na 12-48 godzin przed owulacją). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majta89 0 Napisano Kwiecień 30, 2008 możesz podać dokaldną nazwę tego testu i jego cenę? Czy kupię go w aptece? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Kwiecień 30, 2008 Sprowadzałam do zza granicy, więc nazwa nic Ci nie da.w Polsce z takich czułych dostaniesz tylko Bobo Test superczuły (nie każda apteka ma), musiz poszukać u siebie w mieście. Na opakowaniu będzie napisana czułość: 10 mIU/mL. jeśli nie będzie napisane, to nie ten (Bobo Test ma różne czułości testów, a inne firmy, zdaje się, że najniższą mają 25). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach