Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdolowana.....................

Niech mi ktos pomoze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mam okropnego dola........................ 28 lat, problemy w malzenstwie, dziecko......... Gdyby nie dziecko, pewnie zdecydowalabym sie na zycie od nowa.... A tak dla malucha chce ratowac ten zwiazek, tylko czy to ma sens............ Czuje sie taka samotna, bezradna, nieszczesliwa......

Gość KOBIETKA WESOŁA
Pogadaj z koleżankami, może z matką. Idz do centrum... ośrodka wsparcia, psychologa... nie wiem co działa w Twoim mieście. Przemyśl...za i przeciw. I nie pisz, ze robisz coś dla dziecka, bo nie robisz, a już na pewno nie zapewniasz mu szczęścia na siłę.

Źle sie dzieje..... To malzenstwo, ten facet to byla pomylka..... Nudze sie z nim, na dodatek nie cierpie jego rodzicow, kazde spotkanie z nimi to dla mnie stres..... Nie wiem co robic..... Kocham swoje dziecko, chce by bylo szczesliwe, mialo oboje rodzicow, rodzenstwo.... Ale z drugiej strony czy to ma sens. Widze, ze popelnilam blad, wychodzac za niego, a juz na pewno decydujac sie na dziecko. Boje sie, ze skrzywdzilam malucha. To mnie najbardziej przytlacza. Mam wrazenie, ze z mojej sytuacji nie ma wyjscia. Musialam sie tu wyzalic....

Gość Nie raz jest tak
że jak kogos stracimy to dopiero nam się oczy otwierają i chcielibyśmy naprawić zło ... ale jest juz za późno Więc lepiej zastanow się i to dobrze, nie mozna tak ważnej życiowej decyzji podejmowac pod wpływem chwili ... To rzeczywiście powód do rozstania, ... "NUDZE SIĘ Z NIM"... a co on ma tobie organizowac rozrywki ? O związek musza dbac 2 osoby nie jedna, i warto żebys o tym pamiętała PS Z nim brałas slub nie z jego rodzicami, rodziców kazdy ma jakich ma i nie da się ich zmienic, a poza tym pamiętaj, że to sa dziadkowie twojego dziecka i twoim zasranym obowiązkiem jest utrzymywac z nimi poprawne stosunki, nie musisz ich kochac przecież

Gość Jak się z nim nudzisz ...
to włóz sobie w tyłek granat, wtedy się rozerwiesz :-D

Gość ...........lolipop
Witaj ja mam to samo tyle ze dziecka nie mam (dzięki Bogu) rozumiem cie zuperłnie, trwam w tym związku 8 lat z czego 2,5 małżenstwa, tez sie nudze, i jak ktos pisze o rozrywkach smiac mi sie chce, to nie chodzi o rozrywki a porozumienie