Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kartuz

Czy kobiety lubią pokazywać publicznie swoje pachy?

Polecane posty

Gość Kartuz

Jak widzę na dyskotekach te sexowne wygolone pachy ech aż bym każdą chciał łaskotać, ponoć w mitologii greckiej jest napisane że jak kobieta pokazuje swoje pachy mężczyźnie to znaczy że czuje się przy nim bezpieczna! Ale mnie tak kręci widok kobiecych pach że szok! Jak to jest u Was kobiety z tymi pachami? Lubicie być tam pieszczone łaskotane? Lubicie je często pokazywać?

Gość KOBIETKA WESOŁA
O rany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie pokazują pach, tylko tak im wygodniej, mniej gorąco... itd. itp. A wygolone, zadbane pachy to obecnie standard.

Gość Kartuz
Ale chodzi o to że chyba nie zdajecie sobie z tego sprawy jak facetów kręci widok takich sexy paszek !! :) Moich kilku kumpli przyznało się że też zwracają na to uwagę :) Więc coś w tym jest !

Gość Kartuz
Kiedyś poszedłem z kumplami do hipermarketu, żeby trochę pooglądać pachy kasjerek. Było super, mocno się podnieciliśmy i potem na tyłach obiektu uprawialiśmy zbiorowy samogwałt :-)

Gość atrakcyjna osiemnastka
a fe:P

Gość Kartuz
zapomniałeś dodać DURNIU podszywający się pode mnie że ten samogwałt uprawiałeś dziś z rana ponieważ żadna kobieta cię nie chce, takiś płytki :)

Gość Kartuz
W wolne od zachmurzenia wieczory pływam po Zalewie Zegrzyńskim na wielkim kawałku styropianu i intensywnie drażnię sobie jądra tłuczkiem do ziemniaków, śpiewając jednocześnie głosem czystym i podniosłym przeboje Krystyny Prońko. :classic_cool:

Gość Skirje
Ten DUREŃ podszywajacy się pod Ciebie Kartuz nie jest durniem:) On jest kompletnym popaprańcem, nie mam słów.... to mu z jajec nic nie zostało jak se w nie wali metalowymi przedmiotami:) hehe e

Gość Skirje
Gdy spokojny zmierzch zapada nad przedmieściami San Francisco, wyjmuję z szafy dmuchany, gumowy kontrabas i zaczynam grać "Sonatę na brązową nutę" J. S.Bacha, uroczyście przy tym popierdując w charakterze akompaniamentu

Gość Braviaji
Wracając do tematu, jak to jest kobietki z tymi waszymi sexy paszkami?:) Lubicie być tam drażnione piórkiem?:)

Gość adam231
heee--dobre

Gość KOBIETKA WESOŁA
Sorki... ale ja wolę te popaprane teksty podszywacza... niż achy nad naszymi pachami. Bo to nie jest moja sfera erogenna, haaaaaaa!

Gość buldogg
ja tam lubię jak pod paszkami widac meszek, to mnie kręci!

Gość Lorenz
O tak :) taki sexy meszek dwudniowy z odrastających włosków u kobiet jest super !! Kręci mnie to również!!!!