Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasankkkkka

Dlaczego ludziom tak trudno uwierzyć?

Polecane posty

Gość sasankkkkka

Mam wspaniałego przyjaciela od czasów liceum, dogadujemy się super, możemy pogadać o wszystkim, ufam mu i wierzę mu. Wiem, że w każdej sytuacji moge na niego liczyć i on również na mnie. przyjaźnimy się jakies 10 lat a ludzie ciągle gadają, że jesteśmy parą, albo w towarzystwie wypalają takie głupoty, że szkoda mówić. Dlaczego ludziom tak trudno uwierzyć, że jesteśmy przyjaciółmi? I jak to zmienić?

Gość sasankkkkka
jeszcze dodam, że mój przyjaciel jest w związku od ponad roku, a od znajomych wiem, że ponoć jakiś 2 chłpaków chciało mnie poznać, ale dowiedzieli się, że jestem zajęta. Nie chodzi mi o "zmarnowaną szanse" ale mimo wszystko jakoś tak dziwnie.

Gość Ju...
Bo nie wierzą w przyjaźń damsko-męską. Dlaczego? Bo sami nie doświadczyli. A Ty się ciesz, że masz fajnego przyjaciela, a ludzi potraktuj szerokim strumieniem:P

Gość sasankkkkka
Ju... dziękuję za odpowiedź :-) ja się cieszę, że Go mam, ale niektóre sytuacje są bardzo trudne i nie wiem jak reagować i jak długo tak jeszcze będzie. Np. siedzimy w kawiarni ze znajomymi, mój przyjaciel ze swoją dziewczyną, nagle podchodzi ktoś i pyta "to wy jeszcze obrączek nie macie??? M. K. co z wami"

Gość Ju...
:)Chyba juz się zdążyłaś przyzwyczaić, nie? Mnie też zawsze z kolegami swatali, co gorsza, koledzy nie chcieli zaprzeczać, więc mi spławiali adoratorów.😭:P Przyjaźń Wasza jest przecież silniejsza niż głupie ludzkie gadanie.:)

Gość sasankkkkka
tak, tylko tu nie chodzi tylko o naszą przyjaźń, ale i o związek mojego przyjaciela... ja olewam takie głupie gadki, ale niektórym trudno

Gość bbbuuhhahahhh
rozumiem, że martwisz się o związek przyjaciel, tak? No w sumie rzeczywiście nieciekawa sytucaja... albo to olać, albo mówić wprost