Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosiaaa

Strasznie lubię Bardzo Miłego Blondyna !!! A Wy ?

Polecane posty

Gość Małgosiaaa

Jak wyżej :) Pozdrawiam Cię Bardzo Miły Blondynie 🌼

Gość ja bym napisała tak
lubie:) tez pozdrawiam🌼

Gość Ju...
Się Rubika Panie uczepiły.;)

Gość Ju...
Oj, ale gafa... Pana Rubika, oczywiście:)

o nie ja czasami sam siebie nie lubię, a jeszcze jakbyś przeczytała co wypisuje o dziewicach, to już całkiem klapa

Gość Małgosiaaa
I tak Cię lubię 🌼

ostatnio wymyśliłem żeby dziewice omijały Kraków bo spółka Smok Wawelski i Szewczyk Dratewka wznowiła działalność i polują na dziewice, ale jest nadzieja smoczyca z Shreka przeszła na wegetarianizm

Też jestem miłym blondynem:)Słyszałem nie raz od dziewczyn,że jestam miły i fajnie,ze się ze mna rozmawia i,ze je rozumie.Ale mam problem!!!Każda co mnie pozna kobitka mnie lubi ale żadnej do tej pory nie wyrwałem.Nie wiem dlaczego tak jest!!!POMOCY ALBO JAKIEŚ WSKAZÓWKI!!

Gość do miska
Może nie trafiłeś na tą odpowiednia :) Napewno znajdziesz drugą połowkę ❤️

Gość Małgosiaaa
Myślę, że w rzeczywistości Bardzo Miły Blondyn jest ciepłym, sympatycznym i miłym człowiekiem :)

Gość wieerzącca nielubbiąca
A ja go nie lubię, jest niemiły i przebiegły. Poza tym to stary facet, miał dwie żony - o czym może nie wiecie. Potrafi być napastliwy i używa brzydkich słów w stosunku do starszych kobiet, szczególnie tych wierzących w Boga. Jest niezaspokojony seksualnie - żenada.

Gość Małgosiaaa
To, że miał dwie żony nie wyklucza tego, że jest miły.

Gość owszem owszem
miał 2 zony ale jedna Mu zmarła debilkoo!!!!!!!!!!!!

Gość do samicy
Bo Krakow to wypiździejewo:)

ja zaczynam wątpić w to,że znajde drugą połówke.Mieszkam jakieś 30km od morza i co sezon poznaje tyle dziewczyn nad morzem,ze nie jeden mi zazdrości,że obracam się w klimacie takich szmulek ale jednocześnie zadają mi pytanie czemu nie wyrwiesz tej albo tamtej.

Gość mienie męża ma same plusy
ja go nie lubię. Jest przemądrzały i nie uznaje pogladów innych niż swoje. Trzyma sie tzw. wartości za wszelką cenę, bo akurat jemu się poszczęściło w związku i uważa, że wszyscy tak mają. uUznaje, ze doskonale siebie zna i nic niezgodnego z tymi wartosciami sie mu nie przydarzy, bo jest prawie swiety. Życzę mu aby się idiotycznie zakochał i zdradził żonę. Może balonik mu pęknie i znormalnieje. :O

Czym jest KRAKÓW?to najpiekniejsze miasto w Polsce.Mieszkają tam najwspanialsi ludzie.Co najważniejsze śmiem przypuszczać ze właśnie z tego miasta jest też Retro.Wiec same ciekaw kobiety to tylko w Kraku:classic_cool:

Gość Ju...
A jacy są krakowscy Panowie? Czy jest tu jakiś? Samiczko, odwiedzę Cię kiedyś (oczywiście koniecznie z rewanżem do mnie i Tamarci przyjedziesz) - już nie mam faceta, więc można szaleć.;)

Panowie z Krakowa:O Wiecej Anglików i Warszawiaków niż Krakusów.Najlepsi i najmilsi to kibice Wisły Kraków:O Musimy sie spotkac i to bez 2 zdań.Nie w lipcu tylko w maju.Jestem niecierpliwa....

Gość Krolowa Wszechswiata
Uwazam ze BMB jest najmilszym facetem na tym forum.

Gość żennada ttt
bo jest prawie swiety. Życzę mu aby się idiotycznie zakochał i zdradził żonę. Może balonik mu pęknie i znormalnieje. Tylko czy on jest w stanie zdradzić żonę? Krowa co najwięcej ryczy mało mleka daje.

Gość a dlaczego
miałby zdradzać żonę ? Ja Mu życzę, jak najlepiej. Tez uważam, że jest bardzo sympatyczny i miły

wierzącca nielubiąca----> możesz mnie nie lubieć, bo deklruję się że nie znoszę dewotek, a ze starością , bo ja wiem, dla 16 jestem stary przy swoich 45 latach. Nigdzie nie udawałem młodzieńca, bo i po co, z tym niezaspokojeniem seksualnym, niestety, nie trafiłaś, mam młodszą zakochaną we mnie żonę, zawsze chętną, więc diagnoza twoja jest całkowicie błędna, byłem wdowcem z dwojgiej dzieci i zakochała sie we mnie moja obecna długoletnia żona i dlatego uważam się za dziecko szczęścia , czego wszystkim życzę. Życzenia idiotycznego zakochania się są raczej nierealne i mnie nie dotyczą, a tym bardziej zdradzenia żony. Po pijaku to mi się nie zdarzy bo nie piję, a po drugie prędzej piekło mi zamarzło niżbym ja miał zadawać się z jakąś obcą babą. Moja żona jest czarownicą i nałożyła na mnie pieczęć i szlusss. Przysłowie z krowa nie za bardzo rozumię, a żony nie jestem w stanie zdradzić, choć nie zaprzeczam, podobaja mi sie inne, kobiety, ale są dla mnie tylko pięknym zjawiskiem do podziwiania, a po drugie moja luba jest ze wsi i przysłowie z krowa jest nieprawdziwe i głupie, wierz mi.

Gość wierzącca nielubiąca
A widzisz, podobają ci się inne kobiety! Ja mam lat 38 i córkę, piszę tu na pomaranczowo, bo nie chcę zdradzac prawdziwego nicku, rozszyfrowałam cię, pomimo wszystko życzę szczęścia, Bóg kocha wszystkich!!!! Poza tym nie lubię żadnego faceta, nie tylko ciebie, może cię to pocieszy. Nie lubię i już, bo myślicie tylko o seksie!!!

Gość wierzącca nielubiąca
A co zrobisz za 10 lat, dgy twoja żona będzie nadal chętna, a ty nie będziesz dał rady? Licz sie z tym, związek z żoną buduj na fundamencie bardziej trwałym niż seks! A Macie chociaż sluB, nie chodzi o cywilny, ale sakramentowy? pewnie nie, a moze tak.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeee
a mi jest całkiem obojętny