Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosiaaa

Strasznie lubię Bardzo Miłego Blondyna !!! A Wy ?

Polecane posty

Gość wierząca odczep sie od niego

Wierząca ma jakieś ALE do każdego faceta...

Gość wierzącca nielubiąca
faceci są dla mnie potrzebni tylko do jednego ale jako partnerów do rozmowy ich nie uznaję - zamiast mózgu mają nasienie A na iinym topiku Bardzo Niemiły Blondyn napisał, że zły był na żonę, że umarła. Jak tak można? Dlaczego jej nie współczułeś, co? To nie jej wina, że umarła. I napisał gdieś, że nie chodzi do świątyni -fe!!! Poza tym czy ty nie odjąłeś sobie ze dwa lata? Rok temu miałeś tyle samo lat co teraz? Hę?

Gość a ja go nie lubie
bo kiedys bardzo "miło" mi doradzil w dosc przykrej dla mnie sprawie wyzywajac mnie przy okazji choc tak naprawde gowno wiedzial , nieczuly traktujacy przedmiotowo kobiete, zadufany w sobie, no i niestety starzejacy sie :P

a ja go nie lubię----->przepraszam cię bardzo, całkiem możliwe że coś durnego musiałem napisać, zdarza się jeśli mi przypomnisz, wrócę i przemyślę , bo najlepiej przespać sie problemem to znaczy powrócić po jakims czasie. Brałem udział w dyskusji o wychowywaniu dzieci i jakoś nie przypominam sobie abym miał pretensje że umarła, raczej do mnie były pretensje że z rozpedu napisałem zimnw zwłoki, bardzo niemiłe, chociaż zgodne z prawdą, ale poprawiłem się i nazwałem drogą nieobecną.

Gość do wierzącca nielubiąca
A w co ty wierzysz kobieto? Bo twoje teksty: faceci są dla mnie potrzebni tylko do jednego ale jako partnerów do rozmowy ich nie uznaję - zamiast mózgu mają nasienie wprost emanują iście chrześcijańską miłością bliźniego :D, :P

jeszcze mnie tu abbanita nie znalazła by nazwać żałosnym dupkiem

Gość pierdolicie
a ja lubię go:) rzadko tu bywam, chociaż dziś to się nawet udzielam:), ale jak czytam jakąkolwiek wypowiedź b.m. b. to na poziomie, kulturalnie...

Gość to chyba
nie czytałas wszystkiego .... On potrafi być chamem, zwłaszcza dla kobiet które pragną zachować czystość... idioto i cham

a kto to? nie znam

Gość pierdolicie
w końcu to dorosły facet i on ma już troszku inne podejście do tych spraw niż młoda dziewczyna, być może i Ty kiedyś będziesz myślałą inaczej. ale....nie uwierzę, ze wypowiadając się na ten temat był chamski i wredny!

Gość to uwierz
On nie jest taki idealny, potrafi obrazic kobietę... POtrafił obrazic za to, że jest dziewicą ze swojego własnego wyboru. Można miec "troszku inne podejście" ale jednoczesnie szanując podejście innych...to sie nazywa dojrzałość. A Blondyn mimo iż jest starym prykiem czesto gęsto sie ta dojrzałościa nie potrafi popisać :o

Gość z forum o dziewicach
kakashidy ;)

Gość z forum o dziewicach
10:20 bardzo miły blondyn pani, która napisała tak dużo ma w zupełności rację, męzczyzna pochodzi z Marsa a kobieta z Wenus, i ma rację. Dziewiczość niektórych pań pochodzi też z czystej asekuracji, ostrożności i być może o myśleniu przyszłościowym. Byłem w swoim życiu z kobietą, która miała właśnie takie podejście, mimo że byliśmy zaręczeni, nie dała mi, mówiąc brzydko, miała swój cel. Brała pod uwagę to że może jej ze mną nie wyjść i dla tego przyszłego będzie dziewicą, pozornie nierusaną, dlatego nie znoszę dziewic, bo dla mnie w każdej jej coś obrzydliwego w charakterze, ale to jest tylko moje subiektywne zdanie, i nie musi być regułą. Sam po tym młodzieńczym przeżyciu stałem się trochę cynikiem, a myślę że komiczne wie o co mi chodzi.

Gość ciagle dopieprza
Abbanicie idiota cham prostak debil skurwiel palant wszarz

Gość envyyyy
a ja go nie lubie

nie musisz, mnie lubieć, tylko coś madrego napisać, do tych miłych epitetów powyżej dodałbym, mgr inż, choć to jest najmiej ważne, ale to byłby komlet tytułów. Nie rozumiem co mi zarzucasz miła pomarańczo w wypowiedzi o dziewicach, napisałem wyraźnie że to mój subiektywny pogląd, ustosunkuj się albo nie zabieraj głosu.

Gość buhhhhhaha
mgr inż jasne moze jeszcze dr habilitowany :D