Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elasaidai

incree-czy ktoś zna?

Polecane posty

Incree- jest to nowy suplement diety który likwiduje niekorzystne zmiany skóry.Czy ktoś stosuje? lub stosował? i jakie są rezultaty?

Gość zlota77
Ja na razie nie stosowałam, ale widziałam reklamę i właśnie przymierzam się do zakupu. Mam 30 lat i czuje, że sam krem to za mało, a Incree podobno działa właśnie przeciwzmarszkowo, zwiększając jędrność i sprężystość skóry. Dam znać jakie będą efekty.

właśnie zaczęłam stosować preparat Incree jestem na 7 kapsułce i muszę przyznać że odczuwam już efekty skóra jest nawilżona ,sprężysta ,zmniejszają się przebarwienia dzięki czemu puder trzyma się właściwie przez cały dzień i nie widać zmęczenia na twarzy . polecam

Gość justine78
A gdzie to kupić i jak o to poprosić, tzn. jak się wymawia nazwę?

ja akurat kupiłam w aptece internetowej www.vitanea.pl ale można kupić też w normalnej aptece .koszt to ok.60 zł a do tego produktu jest dołączony promocyjnie Maxi krzem na włosy, który też działa :)wymawia się to -inkrii -jakoś tak:@) pozdrawiam

Gość upppppppppppppppppppppppppup
ooooooop

Gość mrówka zet dwa

Gość mrówka zet dwa
Widziałam właśnie że polecali Incree w SOS Uroda, podobno świetnie działa na skórę, wygładzjąco i napręża włkna kolagenowe, na pwno spróbuje

Gość ktościekawy
a można to stosować do cery tłustej z przebarwieniami po trądziku? jak myślicie?

myślę że spokojnie ,ja właśnie z tego powodu zaczęłam stosować Incree ,jest o wiele lepiej ,skopiowałam Ci info Postać: KAPSUŁKI Producent: UNIA (przejdź) Opakowanie: 30 KAPS. (przejdź) Charakterystyka: Incree jest najwyższej jakości suplementem diety przeznaczonym do profesjonalnej regeneracji i pielęgnacji skóry. Dzięki specjalnej formule receptury Incree utrzymuje skórę zdrową i gładką, likwiduje niekorzystne zmiany wyglądu skóry. Składniki: Ekstrakt z zielonych pędów owsa zawierający rozpuszczalne związki krzemu wspomaga regenerację tkanki łącznej oraz witaminę E - zwaną witaminą młodości Spirulina - algi bogate w witaminy i mikroelementy, zawierają wolne aminokwasy będące materiałem budulcowym skóry i tkanki podskórnej Wielonienasycone kwasy tłuszczowe OMEGA 6 pochodzenia roślinnego czynią skórę nawilżoną, gładką i elastyczną Kompleks witamin C, E, B6, B2, B1, B12 niacyna, kwas pantotenowy, folacyna, biotyna wspomagają organizm w wytwarzaniu substancji bioaktywnych odpowiedzialnych za świeży i zdrowy wygląd skóry. Działanie: Dzięki swojemu unikalnemu składowi Incree ma podwójne działanie: działa zarówno na zewnętrzne warstwy skóry powodując jej nawilżenie i wygładzenie oraz na wewnętrzne partie poprzez zwiększenie naprężenia włókien kolagenowych. Pierwsze efekty są widoczne już po miesięcznej kuracji, trwałe efekty można uzyskać po 3 miesiącach regularnego stosowania. Sposób użycia: Wygodne dawkowanie : tylko 1 kapsułka dziennie Incree zawiera bezpieczne dla zdrowia, przebadane w warunkach farmakologicznych substancje, w odróżnieniu od produktów z tej kategorii nie ma w swoim składzie wyciągów z ryb ani olei rybnych, które w związku z postępującym zanieczyszczeniem mogą zawierać związki metali ciężkich szkodliwe dla organizmu. Incree można stosować przy jednoczesnym przyjmowaniu doustnej antykoncepcji. Preparatu nie należy stosować w czasie ciąży oraz w okresie karmienia piersią.

Gość gruba gruszka
Bardzo fajny skład, chyba się skuszę, nie tylko kwasy tłuszczowe jak w całej reszcie tego typu produktów ale też tyle innych składników, no i nienasycone kwasy tłuszczowe pochodzenia roślinnego a nie z ryb - ostatnio odkryto że mogą być szkodliwe ze względu na skażenie środowiska

Gość pomarańcza88
ja biorę już drugie opakowanie i jestem zachwycona - skóra jest dobrze nawilżona, ma zdrowy wygląd a najważniejsze że moje zmarszczki mimiczne są mniej widoczne :)

bardzo fajnie działa ogólnie na skórę ,wygładza i uelastycznia .ostatnio się opalałam i mam bardzo ładny równomierny kolor dodatkowy atut to to że makijaż utrzymuje się długo a twarz się nie przetłuszcza ,myślę że incree jest godny polecenia:)

Gość nowitka 22
Mam problemy z zaskórnikami, czy ten preparat pomógł komuś z takim problemem?Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam:-)