Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

SYNDROM GNOJA.

Polecane posty

aha. nie dalje jak 3 dni temu na jednym z topów przeczytalam taka notkę , autorstwa młodej kobiety: "60 kg dla kobieety to ok, ale 80 kg to już świnia"

ok, Roma zatem errata:) zamiast słowa Gnój wstawiamy Gnojowisko..? nie raczej uznajmy że pojęcie Gnój jest wyrażeniem unisex.

o nie! Żarty żartami. Pozwolisz retro, że zaprotestuję stanowczo! "Gnojówki" występują tak samo często (żeby nie prowokować XXVII Wojny PŁciowej;) ), jak gnoje. Atrybuty zewnętrzne tzw. męskości są ważne dla kobiet i już. Bez dyskusji. Ale między partnerkami les - te kryteria mogą być inne, dlatego pytam. Skąd mam to wiedzieć niby??? :)

szukanie wycofałam się już z mojej teorii:) tak, stanowczo , masz rację.

Gnojówki występują w przyrodzie niezaprzeczalnie. Zgadzam się, że to jest termin unisex. oraz... dlaczego między parnterkami les miałoby byc inaczej?gdzie widzisz róznicę?ja nie widzę, wszystko zalezy od człowieka.

...dodałabym jednak że syndrom gnoja u pan jest mimo wszystko subtelniejszy.... :) :)

tez mi się ostatecznie wydaje, że "GNOIZM" u kobiet nie przekracza pewnych granic....chcociaż moge się mylić;)

tym razem ja przyznaję rację:) Występuje wśród pań w formie delikatniejszej w wyrazie. Przy czym jeśli u facetów szablon przyjmuje postać dokladnie odwzorowanej jakiejś Pameli czy Dody, to u kobiet określenie "trochę ładniejszy od diabła" można uznać za subtelniejsze. Co przecież nie oznacza, że mniej dokładne. Po prostu reszta jest w głowie, a rzadziej na języku ze względu na większą elastyczność i tolerancję okołoszablonową.

Gość Ju...
Ooo, macie trolla.:o

Gość Są sposoby na takiego
uwaga, demonstruję

zgadzam się, zę u kobiet jest ta subtelniejsza forma gnoja... a to dlatego, ze do uzyskania gotowosci :classic_cool: nie potrzebujemy aż tak bardzo bodźców wzrokowych ... często wystarczy myśl o celu, skutku, efekcie :-) poza tym mądrości ludowe to chyba owoc wielowiekowych obserwacji, a przecież jedna z nich mówi, ze meżczyźni kochają oczami, a kobiety uszami :-)

polaola...kochanie oczami nie wyklucza myślenia i dobrego smaku, wybacz:o jak mówię, nie musi się podobac, ale to nie powód by nie podobało się innemu.

Gość Ju...
Polcia, a ja myślałam, że sercem.:) Rzeczywiście niedzisiejsza jestem.:(

oj, ja tylko chciałam poprzeć tezę o łagodniejszej formie gnoistosci wśród kobiet ... głupio wyszło, fakt... oczyisćie, zę żadnego gnoja nic nie usprawiedliwia!!! Justyna, sercem to za mało, uwierz :-)

Gość Ju...
Mnie by wystarczyło, Pola, sercem.❤️ Jeśli sercem - to i wszystkim innym, nawet paznokciem na małym palcu u nogi;)

Ju...jaka z Ciebie jest romantique woman;), bardzo przepieknie:) niestety wzrok jest zawsze pierwszy. gorzej jak ktoś potrafi tylko patrzeć;)

Gość Ju...
A tam, romantique.:P Wzrok często pierwszy, ale nie na kafe.:D:P Żeby nie było, nic nie kombinuję.:D

coż, za żeńskim gnojem bardzo często stoi jakis męski gnój który namieszał jej w głowie... Skoro żeński gnój sączy jadem, znaczy to że pewnie musiał się podporządkowac Gnojowi męskiemu, stracić honor, wolnosć i wolną wolę. MOże dał się stłamsić..? NIE ma, powtarzam, nie ma bardziej chorych i bezlitosnych wymagań od tych, jakie męski świat narzucił światowi żeńskiemu. Nie ma gorszego Gnojarstwa od odbierania ludziom praw i miłości tylko z tego powodu że nie przystają do powszechnie przyjętych kanonów tak zwanego piekna. Stanowczo prostestuję przeciwko Syndromowi Gnoja!!

może zamiast protestować, olać Gnoja? wiem, że to trudne, zwłaszcza kiedy odstaje się od reszty pod jakimś względem, a to odstawania nam się nie podoba - nam samym ale nie zapominajcie, że najbardziej wkurza nas w innych to, co wkurza nas w nas samych ;) stąd, gnój taki ideałem na pewno nie jest! atakując innych, atakuje swoje niedociągnięcia :)

Gość Ju...
Z gówna nie porzeźbisz. A fe! Ale muchy się zlecą, niewątpliwie.

\"ale nie zapominajcie, że najbardziej wkurza nas w innych to, co wkurza nas w nas samych\" otóż to, ja już gdzieś podobnie napisałam, ze mężczyźni często najbardziej wymagaja od partnerki takich cech i zalet, których u nich nie uświadczy :-D