Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sue33

Ale jestem głupia...

Polecane posty

Daję sie tak wykorzystywac mojemu facetowi,ze szok i nie wiem czemu nie umiem tego w ogole przerwac!!!

Gość dzizus krais
...poniewaz jesteś głupia,,,:o

Gość __jasinka__
ja tez jestem głupia bo daje sie aby facet zwodził mnie dlugi , dlugi czas. on nie potrafi sie zadeklarowac a ja nie potrafie tego przerwac:/

On mnie zdradza, wykorzystuje,i ciagle przeprasza...Nie mozna takim ludzom ufac! Ja mu nie ufam ale fakt,ze jest od niego uzalezniona finansowa mnie rozwala.Niestety jestem w 3 miesiacu ciazy a on na kazdym kroku mnie utwierdza w przkonaniu ze powinnam isc do roboaty- tak to nazywa.Chcialaby zebym pracowala od rana do nocy, sprztaala,gotowala i prala i jeszcze go utrzymywała.Ciagle mnie upokarza przy ludziach, ze jestem zerem itd.a ja go slucham.czasami sie zastanawiam czy to nie ja jestem chora tkwiac w takim zwiazku.chyb a raczej tak.

jasinka Rozumiem Cię. Ja nie wiem skad to się bierze? Ze nie umiemy tego przerwac? Ja mam go dosc.Juz dwa razy stracilam ciaze przez jego ekscezy i tym raem mozebyc tak samo bo on w ogole nie ma zamiaru sie zmienic.

Gość __jasinka__
hmm...gorsza sprawa:/

Gość __jasinka__
ale jest to tylko uzależnienie finansowe?? bo to chyba akurat nie jest tak ciezko przerwac , natomiast jesli kochasz tego kretyna to kiepsko (tak jest u mnie:/)

no własnie....ale musze to w koncu skonczyc.Tak nie moze byc dalej.Ten koles ma 35 lat a zalicza wszystkie panienki jakby to bylo najwazniejsze w zyciu.Juz mnie raz zarazil chorobą 9wirusem HPV co do prowadzilo mnie do raka narzadow rodnych..czy to nie jest swinia? Bawi sie mna jak chce.

w duzym stopniu jest to uzaleznienie finansowe poniewaz ja nie mam nigogo na kogo moglabym liczyc a czy go kocham? Raczej nie...po prostu sie boje zostac sama,od milosci do nienawisci bardzo krotka droga...

Gość __jasinka__
mam nadzieje ze to jest prowokacja.... bo nikomu czegos takiego nie zycze....:(

Gość __jasinka__
a rodzina?? bo trwać przy takim bydlaku to raczej mało rozsądne....

Gość __jasinka__
wytykam komus brak rozsadku choc sama jestem nierozsadna....

jasinka...to nie jest prowokacja chociaz sama wolalabym zeby tak było...Nie ukrywam,ze mam cięzko ale wiem,ze muszę w koncu cos z tym zrobic dla dobra mojej coreczki.Wiem,ze trudno jest w to wszystko uwierzyc bo nie czesto sie zdarza spotkac taka idiotke jak jak ja ktora zawsze wybacza albo przynajmniej udaje przed sama soba ze jest wszsytko ok.Nie jest jednak tak.Za kazdym razem bije sie z myslami co jest nie tak i dlaczego on mnie tak traktuje. I jeszcze nie znalzalam na to odpowiedzi jak do tej pory...

Gość KOBIETO OCKNIJ SIĘ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wywal gnoja albo sama uciekaj!!!

Gość KOBIETO OCKNIJ SIĘ
masz rodziców, rodzine, przyjaciół??

Gość KOBIETO OCKNIJ SIĘ
jesli masz do kogo pójść, to idż i zacznij się dowiadywac o alimenty

Gość __jasinka__
spakuj walizki i po prostu odejdź... hmm... to tak prosto napisać.... zrobić pewnie jest duzo trudniej...