Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoki 185 cmmmmm

jestem wysoki i nie rozumiem jak mozna chodzic z niska dziewczyna

Polecane posty

"liczy się to kim się jest a nie ile ma sie cm" Kurtyna!!!!! Niech wysocy spróbują z niskimi, niscy z wysokimi, a poźniej zmiana dla porównania. Pewien właściciel starego Poloneza, grzebiąc w silniku swojego gruchota klął pod nosem: - ale i tak nigdy nie kupię nowego bmw, bo to szajs...tak słyszałem... Spróbujcie, podzielcie się wrażeniami. :)

Nie ma to jak słodkie maleństwo. A tak na prawdę nic się nie liczy, poza tym, że ten ktoś jest. Byleby był zawsze u naszego boku. Ludzie, przestańcie z takimi tematami, to jest bezsensu. Pokochacie, to wszystko zrozumiecie.

Gość no tak tak szkoda że
wysoki, przystojny 185-cm mężczyzno stałeś w kolejce po wzrost, kiedy rozdawali rozum :O

No. Mój mężczyzna ma prawie 2 metry, a ja niecałe 170 cm. I pełen komfort, wyglądamy uroczo. Dla mnie Twoje 185 cm to matutttkkkoooo...:):)

panie wysoki, a ja bym nie mogla z toba chodzic, bo z kolei nie lubie za wysokich facetow. ale serio, podziwiam ludzi, ktorym duza roznica wzrostu nie przeszkadza:) chociaz nigdy nic nie wiadomo, dopuszczam do siebie mysl, ze poznam superfaceta, ktory bedzie ode mnie o wiele wyzszy i ta roznica mi przestanie przeszkadzac.

Gość P d
Powiem tak ... Ja mam 160 cm wzrostu, jestem niska, ale przynajmniej łatwiej mi znaleźć wyższego faceta, no i mogę założyć szpilki ;) Niskiej dziewczynie łatwiej znaleźć wyższego faceta, niż np. takiej co ma 180 . ;] Nie czarujmy się, w Polsce nie ma za wysokich mężczyzn ;] Mnie mój wzrost mi nie przeszkadza, a jeśli komuś tak, to jego problem, nie wygląd (a zwłaszcza wzrost) się liczy, ale charakter ;) A teraz do "pana wysokiego", moim zdaniem jesteś wysoki i to, że wolisz wyższe dziewczyny to twój wybór, każdy ma inny gust, nie możecie mieć mu za złe, że nie każdy lubi to samo :)

Gość drfrcfc
skoro jesteś wysoki to ta niska będzie ci mogła robić lo.da na stojąco