Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzninin

4 typy kobiet

Polecane posty

Gość rzninin

Czym według was charakteryzują się dane 4 typy kobiet - matka, bizneswoman, modelka, inteligentka? Czy zdarzyło wam się spotkać kogoś kto zdecydowanie pasuje do danego typu? A może macie jakiś własny typ, którego tu brakuje? :)

Gość nicola76
a co to za pierdoly??gdzies to chlopie wyczytal??..

Gość hmhmmmmhhmhm
:o

Gość Jezus Chytrus.
a gdzie kurrwiszcze?

hmmm rozumiem, że każdy z tych typów odnosi się zarówno do charakteru jak i wyglądu? a tak wogóle to skąd żeś to wytrzasnął - własny podział czy jak?

matka - nie pracuje wychowuje 5 dzieci i słucha pana męża bizneswoman - robi karierę, nie chce dzieci, samotna feministka modelka - ładna, bogata, głupi i kochająca zwierzątka oraz pragnąca naprawić świat inteligentka - brzydka, samotna, inteligentna więcej stereotypów nie chce mi się przytaczać :O

Gość rzninin
Dzięki Zwycięzco ;) Ja zdaję sobie sprawę, że podział ten (własny zresztą) jest sztuczny, ale to udało mi się zaobserwować w naszych wspaniałych reklamach i tak mnie zaciekawiło co myślą o tym inni :) Pozdrawiam :)

Gość prijka
No rzeczywiście takie typy się spotyka, na przykład moja sąsiadka to typowa "matka" - dzieci i dom są dla niej najważniejsze, z kolei mam ciocie "bizneswoman" - pracoholiczka ;) tylko jej sklep jest dla niej naważniejszy a dzieciaki biegają samopas. Moim ulubionym typem jest "modelka" - chociaż bardziej by pasowało "solara" - wszystkie te zesmalone w solarium panienki z tipsami długości kilku centymetrów (bo własnych paznokci się wstydzą) i wymalowane jak przekupki z ruskiego bazaru. Z kolei "inteligentki" te wszystkie zaszczute dziewczynki włóczące się po uniwersytetach i biegające na przedstawienia teatralne :) Podział jest extra - bo życiowy ;)

Gość no dobra jestem matka i
bizneswoman, bylam modelka, a inteligentka sie czuje calu czas i co?

Gość rzninin
jestem z Polski ale czy to ma jakieś znaczenie ;) A tak poważnie z dużego miasta, uczę się i pracuję jednocześnie, spotykam się z wieloma kobietami codziennie i oglądam tv, wiem, że u większości kobiet pewnie można znaleźć te 4 typy, ale w późniejszym wieku, gdy w grę wchodzi rodzina i życie zawodowe jeden z nich zazwyczaj się wybija :) No może powiecie, że nie? Każda kobieta ma tyle obowiązków, że godząc je ze sobą na jedne poświęca więcej czasu na inne mniej. Wszystko jest kwestią priorytetów :)

Gość rzninin
spoko z geografii to ja jestem noga ;)