Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Scoiatael

Gardzę....

Polecane posty

.... ludźmi, którzy przed długimi weekendami, wakacjami etc pozbywają się swoich zwierząt. Życzę im, żeby kiedyś ich dzieci wzięły przykład z rodziców i zostawiły ich w lesie przed wyjazdem na majówkę. Gardzę dziewczynami, które \"ukochanego\" kotka bez mrugnięcia okiem wyrzucają na mróz, jak tylko na teście ciążowym pokażą się dwie kreski. Gardzę zwyrodnialcami, którzy najpierw bezmyślnie rozmnażają swoje zwierzęta, a potem kolejne mioty w zawiązanej reklamówce wyrzucają na śmieci, albo topią w szambie. Przecież eutanazja u weterynarza to AŻ 5 zł za sztukę.... A sterylka to AŻ 100 zł.... Brzydzę się takimi ludźmi i wstydzę się za nich!!!

Gość dopisz mnie do twoich fanów
:)

Gość jeśli masz otywację by potem
kiedyś sąsiad mojego dziadka topił w studni szczeniaki jak jego suka się rozmnożyła. nie miał co z nimi zrobić

\"kiedyś sąsiad mojego dziadka topił w studni szczeniaki jak jego suka się rozmnożyła. nie miał co z nimi zrobić\" Właśnie takie bydlaki budzą we mnie obrzydzenie i agresję jednocześnie. Eutanazja u weta kosztuje 5 zl. Ile tych szczeniaków może być? 4? 6? To daje zawrotną sumę 30 zł. Żenujące, że tacy ludzie potem idą do kościoła. Żenujące że nikt nie interweniuje. Żenujące, że nadal nazywa się ich ludźmi, choć ja w tym nie widzę nawet smętnych okruchów człowieczeństwa. Żenujące...

zgadzam się. w stu procentach. i nie chce mi się z takimi ludźmi tutaj podejmować żadnych polemik.

Gość antytamari
a ja zajebalem pare kociakow bo smierdzialy, i kto niby mial sie nimi opiekowac?? hahhahahahahahhh..... a jak jade samochodem to przyspieszam jak na jezdni jest jakis psiaczek, kociaczek albo jezyk.....ihhhihihihihi.... tylko maź... hihhhii milego dnia!:):):):)

Ja kocham polską fantastykę..:) A Sapek jest miszczu nad miszczami w tym :) Choć 3 tom przygód Reynewana średnio mi przypadł do gustu. Dwa wcześniejshe były lepsze.

Gość antytamari
buaaaaaaaaaahahahahahahhaahaaah

Gość antytamari
frajerzyyyyyyyy.....buahahahahahha.....

Gość Asia K.
Scoiatael --> chyba do antytamari to miało być :)

Gość Asia K.
aha, bo ja myślałam, że ty o tych jeżach i kotach tak :)

hehe nie - to było do wypowiedzi: "Antytamari :/ Oby tak ktoś kiedyś na Twój widok przyspieshył ćwierćmózgu!"

No ja tesh nie tylko polską:) Ale jednak nasza ma to coś w sobie...eh... nie wiem nawet jak to pisać..ale ma :) I tyle :)

Może to, że nie jest taka czarno-biała, tylko ma różne odcienie szarości... Postacie nie są DOBRE albo ZŁE. Są wielowymiarowe. W różnych sytuacjach na różnych poziomach moralności. Błądzą... jak w życiu...

Gość rarytasik
ja slyszlaam ze kiedys facet zakopal male kocieta w ziemi tak ze tylko lebki im wystawaly,biedaczki zadusily sie bo nie mogly sie wygrzebac:(