Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_asia4563

mów do mnie brzydkie świństwa

Polecane posty

Gość kasia_asia4563

ten tekst często ostatnio rzuca mój chłopak niby żartem, ale zaczynam się zastanawiać nad tym, czy naprawdę go to kręci? chłopaki lubicie jak dziewczyna w trakcie mówi wam jakieś świństewka? i co lubicie słyszeć?

Gość maturzystka..
byłego kręciły słoda 'pierd ol mnie' czy 'piep* rz mnie' zreszta i na mnie to robilo niemałe wrażenie ;D

Gość maturzystka..
pierwsza wersja za ostra, ale druga.. ;)

Gość
brzydkie świństwa dobre :D

Gość kasia_asia4563
a co byś chciał usłyszeć? kurde, czy faceci nie lubią się kochać normalnie, bez tych wszystkich upiększeń :/

ale ja lubie normalnie nie przepadam za jaki miś przeklęstaiami wole jak kobieta fajnie jęczy niz klnie

Gość mojego ukochanego
kręcą takie teksty, a jak usłyszy np : zerżnij mnie to dopiero mu się podoba, a mnie podnieca to że jego to podnieca, poza tym czasem lubię być niegrzeczną dziewczynką, ale do tego musimy mieć odpowiedni nastrój

mojego ukochanego -----> zgadzam sie w 100% nastroj to podstawa, mojego tez to kreci i mnie rowniez... np.gdy maz namietnie szepnie mi do uszka text w stylu chodz malenka mam ochote cie ostro zerznac i zrobic ci dobrze mmmmmmmmm jak ja to uwielbiammmm

Gość kasia_asia4563
kurde, ale my dopiero zaczynamy w zasadzie życie łóżkowe i tak się zastanawiam co będzie dalej, jakieś pejcze :P ostatnio mnie prowokował żebym go uderzyła, ale tego nie zrobiłam (choć czasami ręka mnie już swędzi)