Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak właśnie jest

Jak dziewczyna nie wyjdzie za mąż do 30, to już zostanie starą panną

Polecane posty

Gość tylko nie zapomnij że żeby
taka stara panna mogła dostać kogoś z odrzutu, to najpierw ten z odrzutu musiał pogonić w pizdu jakąś naiwną kozę która myśli ze wyrwawszy chłopa tuż po 20-tce złapała pana boga za nogi

Gość mnie to nie razi
najbardziej burzą się ci co są po 30 lub z odrzutu

Gość a facet zawsze da sobie
,,najbardziej burzą się ci co są po 30 lub z odrzutu ,,---no jasne a jacy maja sie burzyć ??? Tych po 20-tce to nie dotyczy poki co :D A tak wogole co znaczy z odrzutu ? Ja chetnie poznam pana po rozwodzie , wlaściwie chętniej niz kawalera :p

Gość szalona lalka
prawda jest taka,że takiej kobiecie rzeczywiście trudniej jest ułożyć sobie życie.Co nie znaczy,że go sobie nie ułoży.Jest starsza niż 20 latki, inaczej patrzy na świat i jest chyba bardziej wybredna.

Gość a facet zawsze da sobie
tak jest bardziej wybredna , bo juz coś przeżyła, juz cos wie o sobie i związkach i szkoda jej czasu (którego drastycznie ubywa) na marnowanie życia z jakims popaprańcem . I pewnie z facetami jest tak samo , nie rozumiem ,dlaczego o kobietach po 30-tce mówi sie , że są wybredne . Zapewniam cie , że faceci sa tak samo wybredni , a może bardziej . Wydaje mi sie , że kobiety maja większe poczucie rzeczywistości i realnej oceny . Co niestety trudne bywa w przypadku facetów...:o

Gość powodzenia...........
Jak mnie wkurwia taki owczy pęd do ołtarza aby szybciej, z byle kim bo potem będzie za późno 😭 to może powinno się takie panienki po 30 odstrzelić po co ma się męczyć pieprzony pustostan :O

Gość szalona lalka
dziewczyny pędzą do ołtarza,bo potem nie chcą zostać same.

Gość Anabella5647
Ale przecież potem i tak mogą zostać same...nie chcę dołować,ale prawie wszystkie moje koleżanki są juz po rozwodach. Slub nie gwarantuje tego,że drugi człowiek zostanie z nami do końca życia,na pewno kiedyś było więcej takich przypadków,ale teraz są prawdziwą rzadkością. To,że dziewczyna wyszła za mąż po 20 nie jest żadną gwarancją na później. Należy żyć chwilą,cieszyć się nią i nie planować zbyt długofalowo bo można się baaaardzo przejechać.....

Gość tak już jest
tak tak a potem się pocieszają jak ta "jeszcze nie gotowa"