Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julcia-poprostu

Czy ten zwiazek ma sens??

Polecane posty

Gość julcia-poprostu

no to tak... kochałam sie w nim przez chyba rok, w końcu zdobyłam jego numer gg i odwazylam sie napisac...w sumie to pisaliśmy jakos na luzie wszystko było git, ale miałam wrażenie ze pisze ze mna tylko dla tego, bo mu sie nudzi albo kumpli nie ma teraz akurat na kompie...wszystko ja pierwsza robiłam: zaproponowałam spotkanie, ogólnie to ja byłam tym zafrasowana, mu tam za bardzo nie zależało... jakoś tak dziwnie sie stało, ze jesteśmy parą, niby wszystko jest ok, niby to jest mój wymarzony chłopak, ale jednak...wierze w miłość od pierwszego wejrzenia, od razu sie w sobie zakochali, oboje, wielka płomiennna romantyczna miłość, teraz on mi okazuje zainteresowanie, ale ono tez nie jest jakies olbrzymie Jak myślicie - ten zwiazek ma sens?? moze za dużo wymagam, moze jhestem zbyt głuypią romantyczką, ale nic na to nie poradze ze chce dla mezczyzny mojego zycia byc Tą Jedyną i Najwspanialszą...

Gość julcia-poprostu
to dla mnie ważne, wiec bardzo prosze o powazne komentarze...

Gość julcia-poprostu
nie zdradza, tylko mu za mało (moim zdaniem) zalezy

Gość julcia-poprostu
nikt sie wiecej nie wypowie??:(

Gość julcia-poprostu
pliiiiiiiiiiiis:(

Gość mimika..
Ja.. jestem takaa sama:) Więc spoko! Oto chodzi że prawie nie ma już takich wielkich romantyków i trzeba się z tym pogodzić, ale to nie znaczy że mniej mu zależy! :)