Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalna kobieta..

Nie wiem jak Wy ale ja jestem przerażona..

Polecane posty

Gość Normalna kobieta..

Nie chciałabym juz wracac do tematu Fritzla , który więził i gwałcił swoją córke.Jednak to zmusza do refleksji.. Zaczynam sie bać tego co bedzie w przyszłosci , świat staje sie coraz bardziej okrutny.w internecie mnóstwo jest gier symulujących gwałt , młode dziewczyny coraz mniej boją się tego,że ktoś je napadnie , czesto wrecz same prowokuja takie sytuacje, nawet moje miasteczko po którym 10 lat temu mozna było spokojnie isc na nocny spacer , teraz po 22:00 przeraża.Wszedzie pijani i agresywni męzczyzni. Nie wiem, moze jestem staroświecka ,ale sie boje.

Gość 87989909p
ja tez nie boje:O zawsze idac gdzies gdzie nie ma ludzi mam najgorsze wizje w glowie:O jak ogladam w tv ze sa "ludzie" ktorzy potrafia sie znecac nad ofiara, pocwiartowac ja to przeraza mnie dalsze zycie. uwazam na siebie bardzo ale nigdy nic nie wiadomo:( i jeszcze ci pijani kierowcy. mozesz sobie isc normalnie chodnikiem i nagle rozpedzone auto w ciebie wjezdza:O robi sie coraz gorzej:(

Gość 87989909p
juliusz cezar-na pewno zawsze bylo, ale teraz mysle ze jest tego zdecydowanie wiecej

Gość co ich pociaga
'wiecej' wcale nie teraz tylko jest WIĘKSZY dostep do informacji.

Gość Normalna kobieta..
Jeszcze niedawno pracowałam do późna i wracałam do domu ok.22 i kilka razy mi sie zdarzyło,ze podjechał jakis samochód i proponowali mi dosyc nachalnie wspólna zabawe:/ A nie ubieram sie wyzywająco , raczej na sportowo, przeciez to ze jestem atrakcyjna nie znaczy ,ze jestem dziwką.I nie mówcie ,ze zawsze tak było bo teraz to juz przechodzi wszelkie granice, a najgorzej jak faceci idą grupą a dziewczyna sama , jeszcze sie ciesza z tego ze moga ja przestraszyc:O

Gość giiihgf
ja noszę w kieszeni skalpel :O🖐️

Gość giiihgf
po za tym chcialabym dodać, fiut to nie tylko fiut ale także narzędzie zbrodni

Gość onienienie
spac kazdy bedzie chcial kiedy ochote bedzie mial,to nie rozkaz!kazdy jest wolny!

Gość Normalna kobieta..
Ale jak myslicie co jest tego powodem? Ja tak sobie myślałam ,ze moze w pewnym sensie mezczyzni czuja sie zdominowani przez kobiety , tyle sie mówi o równouprawnieniu , moze oni w jakis chory sposób chcą pokazać ,ze są "macho". Wogóle mam wrazenie ,ze oni sie cofaja w ewolucji i coraz bardziej mysla tylko o zaspokojeniu popędów.

Gość giiihgf
ja też się zastanawiałam... to chyba jakaś gorsza płeć: niby uważa się że mężczyźni to urodzeni wynalazcy, uczonych, inteligentniejszych od kobiet... blablablabla ale wojny, gwałty, rzezie, mordy i w ogóle te całe zło i syf to ich domena, do tego jeszcze na bakier z higieną osobistą

Gość ojjejku
a podczas wojny bylo gorzej.......cieszmy sie ze zyjemy w takich a nie innych czasach...

Gość Normalna kobieta..
Nie mówie ,ze mężczyzni są sprawcami całego zła na świecie.Ale powiedzmy sobie szczerze , dzielimy ich na takich brutalnych dupków i normalnych - ludzkich , niestety tych pierwszych jest coraz wiecej. Bo jak słysze ,ze dosypuja dziewczynom cos do drinków na dyskotece i pozniej gwałca (znam takie przypadki nie tylko z telewizji niestety) to znaczy o znacznym skrzywieniu , nie wiem jak mozna miec przyjemnosc z seksu z kims kto jest nieprzytomny , nie wspominajac juz o drugiej stronie:O

Gość giiihgf
zaraz się odezwą urażone samca... pewnie jeszcze będą się usprawiedliwiać...no kurwa ale wybaczcie kobiety O WIELE RZADZIEJ są sprawczyniami morderst, gwałtów, wypadków itp.. nie wywołały żadnej wojny światowej, masowej rzezi, nie zbudowały obozów koncentracyjnych, nie wymyśliły krematoriów... owszem często zabijały swoje noworodki, dokonywały aborcji.. ale facet, który potępia kobietę za aborcję to jakiś za przeproszeniem idiota-skoro sam nie wie jak to jest być kobietą w ciąży i bez nadziei na przysżłość i kiedy facet dziewczynę w ciąży porzuca... no ale aborcja to już osobny temat.. natura kobiet jest o wiele mniej agresywna, kobiety to mniejsze zło

Gość giiihgf
*urażone samce miało być

Gość giiihgf
za chwile tu wejdą jacyś frustraci życiowi, którzy obrzucą nas blotem, że jesteśmy dziwkami , zdradzamy na prawo i lewo i zdradzamy

jestem urażony :p ps. jak kobiety miały cokolwiek robić jak jeszcze 60 lat temu ich pole działania ograniczało się do kuchni :classic_cool:

Gość Gicior
Strasznie głupie podejście! Jak chcesz się tak licytować, to powiedz może jeszcze co stworzyli mężczyźni, a co kobiety?

Gość Normalna kobieta..
Bądz co bądź kobiety jakoś tak czesto nie dopuszczaja sie gwaltów czy molestowania dzieci..

tak faceci na prawde maja cos z soba, juz mlodzi chlopcy udaja ze im wszystko wolno, jedni kupuja sobie auta, lokiec za okno nawet w deszcz i jada specjalnie wolno przy dziewczynach i sie zalosnie gapia, inni - kobieta idzie normalnie to chodza za nia i zaczepiaja, jak ja nie lubie takiego braku inteligencji,

Gość ilj
Oczywiscie ze teraz jest mniej przemocy. Teraz gdy zdradzony mąż zaciuka żonę to jest to patologia i kryminał. W średniowieczu legalnie robiono niewiernym kochankom takie rzeczy, że śmierć bylaby zdecydowanie lepsza... Dzisiaj ateiści i katolicy obrzucają się obelgami na antenie radyja i forum onetu w sredniowieczu zarzynano(lub gorzej) tysiace ludzi w niekonczoncych sie wojnach religijnych. Dzisiaj zboczony austriacki emeryt wiezi i gwalci corke, kiedys wladcy kapali sie we krwi dziewic by zachowac mlodosc. Dzisiaj po ostrzelaniu jednej wioski caly narod obserwuje sad nad zolnierzami, kiedys normalka bylo ze po kapitulacji miasta wyrzynano wszystkich mieszkancow. Zreszta popatrzcie tylko na ksiazkowego Kmicica ktory zfajczyl wioske, wytlukl mieszkancow ale wszystko zostaje mu wybaczone jakby to byl jakis wybryk niesfornego mlodzieniaszka.

a ja... czasem sie zastanawiam czy nie jestesmy jednym z ostatnich, jesli nie ostatnim pokoleniem, ktorego problemem jest to jaki samochod sobie kupi i czy jest sie wyplacalnym zeby sobie kredyt na dom wziasc czy dzieci pojda do dobrej szkoly i na studia mowcie co chcecie, ale swiat w ktorym buduje sie silosy rakietowe (lub anty-, jesli ktos woli ;) ) w centrum europy, zaledwie pol wieku po drugiej wojnie i nawet nie wiek po pierwszej w ktorym polacy - tak kochajacy wolnosc i niepodleglosc :o - bombarduja wiklinowe chaty z mozdzierzy gdzies na srodku pustyni w innym swiecie, przypadkiem czy nie... a to nawet nie promil wszystkich ofiar w ktorym rzady krajow nie maja pieniedzy na emerytury, domy dziecka, ale kupuja mysliwce i buduja lotniskowce za niewyobrazalne pieniadze... mowcie co chcecie, ale taki swiat na pewno nie idzie w dobrym kierunku

Gość dzizas
sfajczył,buroku :O

Gość ilj
Oj moj blad ale przynajmniej nie jestem smutnym, sfrustrowanym czlowiekiem ktory wyżywa sie na forum obrazajac ludzi za popelnienie literowki :P