Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lindsay

najlepszy sposób na depilacje intymną to... ?

Polecane posty

Gość andza
Ogolnie to ja sie dziwie,ze nie narzekam na zadne krostki,podraznienia a mam skore naprawde delikatna,moze dlatego,ze powoli gole,daje duzo pianki i potem smaruje kremem ale zwyklym nivea

Gość andza
myślicie , ze powinnam sie wysmarowac gęsim smalcem czy może borsuczym sadłem?

Gość andza
:-) podszywacz bo sie zakocham w tobie obojetnie czy jestes m czy k

Gość codziennie stosuję przemoc
> Pani Marta higiena to jedno, oczywiscie ze wydepilowane sa bardziej higieniczne, a odczucia podczas seksu to jeszcze inna sprawa< ano właśnie dlatego nie golę się do końca, bo mnie osobiście mocno podrażniają włosy partnera moje włosy to ochrona przed jego włosami

andza rowniez robie to bardzo delikatnie, aby tylko nie skaleczyc sie i tym podobne.... potem elegancko tlusciutkim kremikiem i tez rzadnych podraznien nie ma nigdy..

Gość andza
Oszczędzam tlen trzymając głowę w worku na śmieci :classic_cool:

Gość andza
ale faceta tam na dole wolę niewydepilowanego,oby tylko włoski maił lekko przyciete :-)

Gość dziewczyny a jak
a jak golicie maszynką to używacie do tego jakiś specjalny żel?, czy tak tylko na namydloną skórę mydłem lub żelem pod prysznic można?

Gość dziewczyny a jak
no ja własnie tak nogi zawsze sobie goliłam na namydlona skore, a teraz planuje cipke wydepilować, mam nadzieje, że sie nie potne :D

Gość dziewczyny a jak
a jakim kremem to pozniej smarujesz?

akurat Bielendy...mam swoj ulubiony Beuty Milk z mlekiem kozim.. jak czasem chadzasz do lidla, to tez polecam CIENA z jojoba..

Gość dziewczyny a jak
nie mam lidla w okolicy, mam w domu jakiś nivea soft i z dax cosmetisc ten czekoladowy krem, może tą czekoladką spróbuje, chociaż to może zaszkodzi jak sie dostanie do cipki :O a gdzies kiedys czytałam, ze spirytusem salicylowym trzeba by to przemyc tylko nie pamietam czy przed depilacja czy po :O

ten sofcik powinien byc ok, ale najlepszy to zwykly NIVEA po goleniu to ja wspolczuje.. ja zawsze przed goleniem , maszynke spryskuje spirytkiem..mimo ze lezy w zamknieciu, to jednak w jakis tam sposob osadzaja sie na niej rozne swinstewka...

jak zaczelam golarke traktowac spirztusem, to zauwazlam, ze po goleniu nie mam brzydkich krostek... emisariusz...im mniej wlosow tam, tym bardziej estetyczniej...

Najleopsza metoda?jak ktos wczesniej napisal laser:raz na zawsze usuwa wloski :D Osobiscie uzywam wosku ,fakt ze boli niemilosiernie ale golic maszynka nie usmiecha mi sie ,odrasta szybko i skora wyglada tak ze feee :( Kto robil to laserem?ile to kosztowalo no i ile razy trzeba bylo powtarzaczabieg? z gory dzieki za odp :)

a po wosku to nie wzglada fee ??? tak samo jest po goleniu i po wosku....tyle, ze po wosku to chodzic sie nie da, takie podraznienia..

ItsOnlyMexx -----> ja robilam laserem jak juz wczesniej napisalam musialam powtorzyc w sumie 3 razy ale tylko nogi, cipeczka na pierwszym razem byla :classic_cool: wszystko razem kosztowalo ok $1,500 w Callifornii, ile kosztuje w PL to nie mam pojecia

Gość mam nieuleczalną stulejke
Marta pokaz tzytze

szaro-oka ->depiluje sie u kosmetyczki i jest ok ale fakt faktem ze jak robilam to sama to wygladalo tez nie za ladnie :) Pani Marta-->troszke drogo ale chyba warto :)

Gość dreyy
ItsOnlyMexx_20 masz fajną stopke :D SN

Gość najlepszy sposób
nie depilować...

Gość taka prawda ona
laserowe odrastaja ale po dwoch latach dopiero 🖐️

U kosmetyczki wcale tez nie jest idealnie..oszukują i biorą grubą kasę :O..nie po sobie to wiem, ale po paru kolezankach... its only.. --- jaki uzywalas ten wosk ?? pewno nie jeden wypróbowałas...blondyna czy bruneta jestes ?? i jakie efekty..