Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lindsay

najlepszy sposób na depilacje intymną to... ?

Polecane posty

Gość Lindsay

Drogie Panie. Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami co do depilacji okolic intymnych. jaki jest najlepszy sposób? Czy jest jakis sposób aby było gładko i bezboleśnie i bez podrażnień?

Gość ja tam
sobie wygryzam włosy łonowe.

Gość bzykalas sie z facetem
LASEROWA JEST ZAJEBISCIE KOSZTOWNA ALE I BOLESNA I TRZEBA POWTARZAC TAK DUZO RAZY. KURDE WYDAC TYLE KASY NA CIPKE TO TROCHE SZKODA :/

Gość hyzia mizia dyzia
a jak sobie chcę ogolić całą pipkę to też laserowo u kosmetyczki nogami szeroko jak u ginekologa? ...bo ja cała jestem gładka....

no troche kasy trzeba dac to fakt, ale bolesna? mnie tam nic nie bolalo i tylko 3 zabiegi mialam, i nie tylko cipka ale nogi tez

Gość hyzia mizia dyzia
od zarania dziejów golę się zwykłą męską golarką jednorazówką, do 12h po jestem gładka, potem już jak włoski odrastają to nie, ale nie mogę sie tak codziennie tam golić bo mam podrażnioną skóre, musze odczekać z 2-3 dni...i też mnie to wkurza

Gość Gicior
Grunt żebyś swojemu facetowi nie kradła maszynki do golenia!

Gość hyzia mizia dyzia
hahahaa;-) mam swoją ;-) jak byłam młodsza to tacie kradłam, to potem mówił że jak się rano golił przed pracą taka tępą to tak bolało jakby słonia rodził hahhaa;-)

Gość hyzia mizia dyzia
nogi se też nią goliłam ;p;p i pachy ;p

Gość Gicior
Biedny tata ;)

PANI MARTO A JEST PANI BRUNETKA CZY BLONDYNKA BO TO TEZ MA ZNACZENI PODOBO, NO MOZE RACZEJ GRUBOSC WLOSKOW. I ZROBILA PANI LASEROWO I JUZ NIC A IC NIE MA ? I NIE TRZEBA POPRAWIAC? JUZ NIGDY W ZYCIU ?

Gość hyzia mizia dyzia
już nie biedny, wycwanił się i zaczął sobie chować swoje maszynki do golenia ;> ale i tak wiem gdzie ma, i podkradam nówki z opakowania ;>

Gość Gicior
Tata się wycwanił jak zobaczył rano przed goleniem więcej włosów w maszynce jak na grzebieniu ;)!

naturalna blondynka. czy nigdy w zyciu to nie wiem, na razie na szczescie nie trzeba, jestem 100% gladziutka ;-)

Gość hyzia mizia dyzia
I teraz mój tata oskubuje mnie do czysta na sucho :O Potem mam kłopoty z chodzeniem :(

KURDE CHYBA SIE ZDECYDUJE. JA JESTEM CZARNA I PEWNIE TROCHE TO DLUZEJ MI ZEJDZIE ALE JAK POMYSLE ZE MIALABYM MIEC GLADKA PRZEZ CALY CZAS TO MAZ CHYBA ZAINWESTUJE :) DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI. A PANI MARTO, NIE BOLALO? BO JA SLYSZALAM ZE PO ZABIEGU TO SIE OKRAKIEM CHODZI. ?

no co ty kto ci takich rzeczy naopowiadal. sam zabieg nie jest przyjemnoscia napewno, ale zeby jakis ostry bol - nic z tych rzeczy.

PANI MARTO ALE TZW. BIKI GLEBOKIE TO ZNACZY ZE CALA DEPILUJA? AZ TAK CALA CALA LACZNIE Z PUPA ? CZY JAK ?

Gość hyzia mizia dyzia
no ale powiedzcie dziewczyny, czy goliłyście laserowo całą cipkę, czy tylko do linii majtek....? jeśli tak to jak to wygląda? pani kosmetyczna ci tam zagląda jak ginekolog/....????????????????? leżysz okrakiem ???.... ;/

NO WLASNIE O TO PYTAM, JAK TO JEST WSZYSTKO CI TAM USUWAJA CZY LINIA MAJTEK SIE KONCZY I JUZ KONIEC DEPILACJI >

tu gdzie ja robilam jest zaleznie od zyczenia klientki, jak jest w PL nie mam pojecia, ja chcialam cala i zrobiono mi cala

Gość andza
Oszalałyscie,laserowo cipke traktrowac :-)a jak przyjdzie moda na owłsosione to co wtedy zrobicie?

Gość hyzia mizia dyzia
owłosione cipki są niehigieniczne, i szybciej zasmradzają się łyse są cool ;)

Gość andza
:-) zobaczycie,ze pewnego dnia znowu beda w modzie owłosione i te co laserowo sobie całe cipki wydepilowały bedą wysmiewane :-)

stulejasz ----> idz sie wytrzep chlopinko, tylko uwazaj zebys sobie stoolejki nie naderwal przy tym andza ----> miejmy nadzieje ze taka moda nie przyjdzie bo bedzie klopot

Gość andza
Pani Marta to po co laserowo to zrobiłas,ja gole cipcie od lat i jestm z tego zadowolona

higiena to jedno, oczywiscie ze wydepilowane sa bardziej higieniczne, a odczucia podczas seksu to jeszcze inna sprawa

a np krem do depilacji sie nadaje...czy zbytnio nie podrazni lona... u mnie tez kroluje maszynka...meczace to nieraz..