Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oliwka28

Też z nią walczę

Polecane posty

Moja walka z Candidą trwa już sporo dobre 5 lat, mam ją możliwe, że od urodzenia. We wakacje rozbiłam pełne oczyszczanie organizmu, tzn lewatywy, pasożyty, oczyszczeni wątroby cytryna+ olej z sokiem buraki/jabłka i 8 miesięcy było dobrze, aż nie zaczęłam jeść niezdrowo zapiekanek, słodyczy trochę, złe łączenie . Zaczęło się od krtani w lutym i duszenia, teraz zatoki, duszący kaszel , słaba jestem jak 60-latek , kręci mi się w głowie , mam problemy z nauką. Lekarze patrzą na mnie jak na świra, rodzinka trochę też, ale rzadko ich odwiedzam i mam mocny charakter więc za bardzo mnie to nie rusza;) Teraz mam mocne postanowienie wytrwać 3 lata, zaczęłam od Paraproteksu może i źle ale już 1/3 wzięłam opakowania więc dokończę, jak myślisz Edith czy pyłek pszczeli to dobry pomysł czy tylko propolis. Oczywiście dieta staram się jeść zgodnie z grupą krwi mam A więc wegetariańska-kasza gryczana, ciemny ryż,soczewica, surówki ,jajka, drób, moze sprobuję więcej białka i zobaczę jak się czuję bo na razie średnio ale i tak lepiej . Ile trwa okres ścisłej diety I etap bez kiszonek, kiwi itp? w poniedziałek idę do Bonifratrów zobaczę co oni mi doradzą. Potem przejdę do MO jak myślisz mogę to używać z paraproteksem? Potem zamierzam jeszcze Srebro Koloidalne

Gość mika111
Oliwko i jakie efekty po roku?