Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chwileczke....

parcie na ZAPARCIE!! - pomocy!!!!!!

Polecane posty

witam ostatnio drecza mnie okropne 5-cio dniewe zaparcie [ juz 4 razy mialam takie okropne zaparcia! ]. czy jest moze jakis lek ktory dziala natychmiastowo bez dalszych biegunek? przez ten problem cholera odwolalam wyjazd w gory bo \"a noz widelec mnie zlapie kupka i co???\".....normalnie zwariuje! powiem tylko ze od 3 tyg jestem na diece lekkostrawnej - zadnych slodyczy, regularne posilki i lekkostrawne dania..... co sie dzieje? czy ktos tez tak ma? help help help!!!!!!!!!!!!

Gość bzykalas sie z facetem
WIESZ CO TAK SIE DZIEJE JAK ZMIENIASZ TRYB JEDZENIA CZASEM. PIJ WODE PIJ WODE PIJ WODE, MIN. 2,LITRY DZIENNII HERBATKI ZIOLOWE.

tak to dlatego? [ no coz zmienilam.... wyladowalam przed moj byly tryb odzywiania na 1,5 tyg w szpitalu! ] dziekuje zastosuje sie tylko........WLANIE "TYLKO"- ja nie potrafie sie zmusic do wypicia tyle zawsze pilam gora 1 l dziennie plynow [ teraz pije tylko wode i herbaty ale i tak za malo ]. zawsze chce mi sie wymiotowac jak za duzo wypije.....boze kiedy ja do kibelka pojde!!!! wzielam Duphalac moze cokolwiek pomoze....

Gość siemię lniane

Gość eeeeeeeeeeeetaaam
ja piję zieloną herbatę (2-3 razy dziennie) i do kibelka latam codziennie. jak łykałam bratka na cerę lub piłam z niego herbatę też pomagało :).

Gość baabababbababababba
FORLAX - działa CUDA i uwierz mi jest bardzo bezpieczny . Polecony przez specjalistę gastroenterologa z Warszawy . Działa po 3-4 dniach i mozna go bezpiecznie przyjmować przez kilka lub kilkanaście lat . pozdrawiam

Duphalac nic Ci nie pomoże, nie bierz też żadnych leków, ja kiedyś przyjmowałam jakieś mieszanki z ziaren ale też nic nie dawało. pij jogurty(Activia), jedz suszone owoce, rodzynki, mnie też pomogła Figura. musi Ci coś z tych rzeczy pomóc. tabletki i specyfiki z apteki działają jednorazowo, a później juz jak organizm się przywyczai to wcale. doi tego popsujesz sobie nimi wątrobe. piję też soki z sokowirówki i nie mam takich problemów. możesz jeść jakieś papki z warzy, owców, więcej rzeczy na mleku, jakieś manny.