Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaroniarka z szynką

KOT SZUKA MIŁOŚCI JAK JA

Polecane posty

No nie da się zaprzeczyć :D Faktycznie jeden z lepszych i długo się trzyma w sumie :) Po wierszyku \'\'Pan Kotek był chory i leżał w łóżeczku\'\' \'\'Mój kot przeczytał i popłakał się. Mówie mu: twardym trzeba być , nie mentkim, ale on teraz tylko siedzi i klika w Pajacyka.\'\' Ahahahha :D:D:D:D

Gość makaroniarka z szynką
dziękuję wam za rozwalenie tematu Dobranoc.

Gość bfa
Nigdy makaroniarko nie znajdziesz miłości , jeśli będziesz taka sztywna i nadęta jak teraz. Mężczyźni nie lubia kobiet bez odrobiny luzu, bez odrobiny dystansu i bez odrobiny poczucia humoru. Ja juz wiem , dlaczego jestes sama.

No właśnie :D Poza tym jak się zakłada topik to sobie go trzeba pilnować a nie odchodzić :P Poza tym temat topiku był ciekawszy niż opisany ''problem'' więc tym się zajęliśmy :classic_cool: :P

siejemy radosc i usmiech na twarzy :) jak ktos usilnie CHCE milosci - to jej NIE bedzie :) zmieniając temat odwodzi sie makaroniarke od myslenia o milosci wtedy TAKOWA :D szybciej sie pojawi pzdrrrrrrrrr

Gość bfa
A kojarzycie ten topik o szowinistycznych kawałach o mężczyznach? Tez był niezły. Ale absolutnym hiciorem prowokacji był, niestety usunięty , topik pt.:'Mięsko do rżnięcia czy związek? " sprzed 3 bodajże lat. Super prowokacja, zrobiona przez kilka wspólpracujących osób, czytało sie jak najlepsza powieść. Niestety, komuś to przeszkadzało, usunął.

bfa ja nie kojarzę bo od niedawna na kafe jestem. Zdecydowanie mniej niż 5 lat :D Fakt, raz na jakiś czas są niezłe prowokacje :)

Gość bfa
No to wulgarna, żałuj. To było super, role rozpisane perfekcyjnie, setki osób pisało, działo sie tyle,że aż.... Zabawiła sie w tę prowokacje grupa psychologów z wysokiej półki,żadni amatorzy, jak ktoś znał reguły to bawił sie świetnie. A teraz??? napisze ci jedna z drugą,że ona kocha a on zdradza, śmierdzi prowokacją na kilometr, dziecko by sie zorientowało. Ciri - jak bywasz tu jeszcze, pozdrawiam, wiem,że brałas w tym udział.

Ha, to faktycznie fachowa robota :) Teraz to mam wrażenie, że ciągle ta sama osoba zakłada prowokacje. pomijając tego co chlusta nasieniem :O (Nie wiem co w nim takiego, że w każdym topiku o nim wspominam :D ) Ale co jak co to i tak mnóstwo ludzi się nabiera nawet na jakieś żenujące prowokacje i podnieca później przez jakieś 30 stron topiku...

Gość bfa
Wulgarna, poziom sie obniża niestety.... Ja czasem mam chęć na prowo z wysokiej półki, ale pojedyńczo to nie wychodzi, aż tak stylu nie da sie podrobic. To musza być przynajmniej 2- 3 - 4 osoby. Nieoczekiwane zwroty akcji....nowe postacie, które znają autora topiku, subtelny posmak seksu, ale nie na chama....kontrowersje, ale ze smakiem....echhhhh, marzy mi sie cos z klasą.... Nie z 4 klasą podstawówki.....

Hehhe no i raczej nie ma co liczyć, że będzie wyższy z tego co tu widać :) No cóż, teraz chyba taki ''urok' Kafe teraz.

Hehehe to idąc tym tokiem myślenia w długi weekend też powinno być znaczne ''obniżenie poziomu'' :)