Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliana123

Błagam wejdźcie pomóżcie doradźcie !!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Liliana123

Dzisiaj popełniłam straszliwą gafe !!! Chodzi o to, że bardzo dobry moj kolega napisał mi sms-a o treści, że ostatnio postawił mnie i mojej kuzynce lody a teraz napisał, że czeka na rewanż. Ja Mu odpisałam " Tobie (zdrobiale imie kolegi) loda postawie zawsze :) " I zamiast do niego wysłałam to do swojego chłopaka !!!!!!!!!!! Obraził sie smiertelnie, jest strasznie zły i wogole sie nie odzywa, nie odbiera telefonow, boje sie :( Nie zastanawialam sie piszac tego smsa, to nie mialo tak zabrzmiec. A ten kolega to kocha sie w tej mojej kuzynce dlatego szukał okazji do "przypadkowego" spotkania z nia..... EHHH moj chłopak mi nie wierzy, mowi, ze ten sms jest dla niego jasny i czytelny.....a teraz sie nie odzywa Co ja mam robic??? Prosze doradźcie cos cokolwiek !!!

Gość Liliana123
co o tym myślicie :(?

Gość dalas plamy
powienien cie żucić

Gość eeee tam
przejdzie mu, olej to

Gość Liliana123
Bardzo Go kocham !!! I nie chce stracic przez taka głupote :(

Gość nawet jak sie wykręcisz
to coś zostanie w nim :O brak zaufania zamieni Twoje życie w koszmar :O

Gość Liliana123
Zadręczam sie tym cały czas :( Zaraz po wysłaniu tego smsa zadzw. do niego i Mu wszystko wyjasniłam , ale On mowi, że mam sobie dać spokoj, bo ten sms jest dla niego jasny i czytelny i ze nie spodziewal sie tego po mnie, strasznie sie zawiodl...wogole mnie nie sluchał, odłozyl sluchawke :((((

tak to ujelas ze teraz mysli o tobie jak o dziwce. wyjasnij mu to za wszelka cene, jak ktos wyzej powiedzial przyprowadz tego kolege

Gość Liliana123
No ale dlaczego on mi nie wierzy w moje wyjaśnienia ?? Jestesmy razem 2 lata i nigdy przenigdy na mnie sie nie zawiodl !!! Było nam dobrze razem nawet nie klocilismy sie a On mi teraz nie wierzy !! Przeciez wie, ze bym niczego takiego nie zrobila !! Wyjasnialam mu a tego kolege on zna

Gość Liliana123
z moją kuzynka widzial sie tylko kilka razy, nie ma nawet jej nr. , zauroczyl sie nia wiec pisze do mnie...szukajac okazji do spotkania z nia . Takie to dziwne ...?

Liliana - zbierz ich wszystkich i wujasnijecie ta sprawe. i po klopocie :) skoro inaczej sie nie da to co Ci zalezy?

Gość Liliana123
dzieki, tak bede musiala zrobic chyba ehh ://