Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sumienie k

Nigdy nie mialem chlopaka

Polecane posty

Gość chcesz dowalenia
Szukanie dziury itd. Moge napisać, pod jakimi innymi nickami piszesz. Chcesz tego, na pewno?

Gość o cholewa
tu jest moderka. To ja spindalam :D

Gość kocham kafe
chcesz dowalenia, musze Cię poznać please !!!

ej no chcesz, no juz bez jaj teraz, ujawnij sie nie boj sie tej konfrontacji to tylko ja ;)

Gość chcesz dowalenia
to ja, Jarek :classic_cool:

chcesz dowalenia "Szukanie dziury itd. Moge napisać, pod jakimi innymi nickami piszesz." Przepraszam bardzo... Kimkolwiek jesteś Ja jestem sobą i żadnego innego nicka nie mam. Jeśli żenada jest twoim hobby, może zorganizuj jakieś mistrzostwa.

Gość chcesz dowalenia
To nie ja, Jarek. Miły podszyw, ale marny. Sa style nie do podrobienia. Kobieta pisze inaczej, facet inaczej.

Gość kocham kafe
:-D dobry ten ostani podszyw :-D

Gość kocham kafe
ja od razu rozpoznaję podszywy, co ze mną?

chcesz, ale tak pwoaznie ja przestane juz sie nasmiewac pisz na czarno, w koncu to ta konfrontacja o ktorej mowisz, czyz nie? dlaczego sie tak boisz, chyba za duzo swoich cech mi przypisujesz dlaczego zaczynasz snuc swoje teorie, ale ich nie konczysz? boisz sie smiesznosci? nie boj sie o tym wiedziec beda tylko ja, i ci ktorych nicki mi przypiszesz no i ci ktorych nicki im przypiszesz :D

Niestety, sporo było podszywów. Podszywy były typowo męskie, a jest różnica w formie wypowiedzi mężczyzn i kobiet. Taktowanie jest inne. Socjolingwistyka sie kłania. Kto nie ma o niej pojęcia, ten nie załapie o co chodzi. Sumienie, uciekasz. To jest fakt niezbity.

czy ty nie rozumiesz ze unikajac tej konfrontacji, ktorej niby ja sie boje, sama obalasz swoje teorie? :D ;) co wiecej przejmujesz te cechy ktorymi chcialas mnir naznaczyc :P

Gość czekam
Kobieto, daj żyć. Niejeden prowadzi beznadziejnego żywota w realu, wiec moze ma ochote na kafe sobie z kims w dupe powłazić? Wybór jest twój, jak chcesz samych ambitnych topików to se takie bez problemu znajdziesz. Net ci sie z życiem pomieszał

Gość kocham kafe
chcesz dowalenia, bede wiedziala, ze trzeba to wszystko tutaj tlumaczyc... fajna lekcja (ze trzeba tlumaczyc) :-D

Gość kocham kafe
net jest dobry ubaw czasem

Ubolewam nad poziomem podszywacza. Jego teksty są marne i w ułamku nie dorównują moim miękkim frazom. Lubię naciskać enter. Broszkę też. Ojej, z nerwów ułamałam ucho w filiżance... :o

Nie sumienia, ja się nie boję. To co robisz, to typowy przykład projekcji. Zjawisko znane w psychologii. Dodałabym wypieranie i przeniesienie.

Gość czekam
A kogo obchodzi ile on ma nicków? To nie sympatia.pl Jak chce pogadac na powaznie ide do przyjaciela. Proste. Jak mi temat i powaga wisi albo chce anonimowo to wchodze tu. niech se ma nawet 123, masz swój rozum czy mamy sie legitymowac dowodami osobistymi?

i to nie jest projekcja ja uzywam twojej terminologii tylko i twoich argumentow ;) nie zarzucaj mi tchorzostwa, skoro nie masz dowagi nawet stanac twarza w twarz z tak marna istota jak ja :D