Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupaztakimżyciem

kto zaczął maj równie beznadziejnie jak ja?

Polecane posty

Gość dupaztakimżyciem

?

Gość zakochana byla kochanka
ja... wlasnie mnie z roboty wywalili, bo niby nie mama wizy w wielkiej brytanii buhahah co za ciemnota w tym krauj :/

Gość dupaztakimżyciem
życie ssie :(

dokladnie, zwalszcza jak twoj szef jest niedouczonym cwokiem i mysli ze polska jest w azji :/ porazka...

Gość dupaztakimżyciem
co za debil :o chyba dobrze, że już nie będzie twoim szefem ;)

ale gdzie ja prace znajde? ehhh przyjechalam tylko na 5 miesuecy, chcialam podszkolic angileski, niedlugo slub, potem nie bedzie czasu na takie rzeczy, kasy brak, a jak powiedzialam a to musze powiedziec i b a w tym durnym glasgow o robote ciezko :/ nie wiem, roznislam juz za 200 cv telefon milczy, mail pusty... ehhh ... ale fakt dobrze ze ten idiota nie bedzie moim szefem...

Gość zakochana w przyjacielu..
mi tez bo nie wiem jak to bedzie z moim zyciem uczuciowym

Gość dupaztakimżyciem
może popróbuj w innych miastach? w glasgow to raczej cieżko jest... moje życie uczuciowe chyba właśnie popełnia samobójstwo...

a co sie dzieje? ja juz niedlugo slub:) wroce wkocu do mojej ukochanej francji i nie bede siedziec z tymi zapyzialymi brytyjczykami wrrrr:/

Gość dupaztakimżyciem
a kiedy ślub?

za 3 miesiace z mozliwoscia przesuniecia o 2 ... zalezy od pracy mojego :/ no ale planowo za 3 miesiace :)

a co do zakochanej w przyjcielu, wiesz , powiedz mu, bedzie wszystko jasne, ja nie powiedzialam kiedys przyjacielowi, tailam 2 lata potem powiedzialam, na poczatku bylo spoko,ale juz dzis nie jestesmy przyjaciolmi, z dnia na dziej przestal sie odzywac, do tej pory nie wiem dlaczego... no ale stare dzieje, kij mu w oko , slub niedlugo :)

Gość dupaztakimżyciem
łooo szczęściara.... ja już straciłam nadzieję w to, że znajdę kogoś, z kim będę chciała spędzic resztę życia... wracaj do francji, francja fajniejsza ;)

chce, ale jak powiedzialam a to musze powiedziec i b, tesknie,, chce wracac, ale... ale musze udowowdnic i sobie i jemu ze dam rade... Pozatym jestem na zaboj zakochana, a milosc przychodzi zawsze wtedy kiedy przestaje sie na nia juz czekac :)

Gość dupaztakimżyciem
twarda baba z Ciebie :) ja bym nie wytrzymała chyba tyle ;)

nie no widzimy sie co weekend, bilety nie sa drogie... ale tak strasznie tesknie, ciezko mi 1 minute bez niego a ty 5 dni w tygodniu!!! jezu...

Gość dupaztakimżyciem
wydaje mi się, że oboje się męczycie w takiej sytuacji, więc schowaj swoją dumę do kieszeni i bądźcie szczęśliwi razem ;)

wiesz nawet jak wrce to i tak nie beziemy sie widywac czesciej, bo on teraz siedzi we wloszech bo jakies iteresy jego firma zlatwia a on jest szpecem od wciskania dupereli ludziom :D wiec tak latamy do siebie ... a za 3 miesaice worce, nieede siedziec 5 miesiecy, nie ma mowy...

Gość dupaztakimżyciem
hehe szaleństwo ;) wybierzcie sobie jedno miejsce na ziemi, a nie tak skaczecie z kraju do kraju ;P

Gość glasgow
moja kolezanka tam byla na wakacjach i pracowala w hotelu, moze wlasnie w hotelach poszukaj pracy

ja jestem tylko zeby angielski podszkolic bo studia i te sprawy i zawsze sie przyda , on coz, ostatnie zadanie juz w pracy bo po slubie otwieramy wlasny biznes... wiec trzeba przeczekac...a;le swoje miejce juz mamay... taka mala miescinke pod aryżem... jejq jak ja go kofam...

w hotelah juz bylam, straszny wyzysk, w niektorych praca wrecz niewykonalna w czasie ktory daja... porazka

Gość ja też fatalnie
zaczelam fatalnie od 2 w nocy nie spie bo mnie zab boli,oczy popuchniete.....a jaki ból............

I ja tez zle zaczełam ten maj.Moj facet znowu nie wrocił na noc a wlsciwie to wrocił tylko po samochod z jaka dziewczyna ale nie zdazyłam zejsc na dół.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a ja sie obudziłem na wielkim tremensie i chój