Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marien

under twenty czy dax cosmetics?

Polecane posty

Gość marien

mam skórę tłustą z tendencja do trądziku i zaskornikow. Dermatolog poleciła mi abym zrezygnowała z podkładu i potem pudru czyli ogolnie ciezkiego makijazu zeby nie zatykać porów. Co będzie lepsze krem tonujący dax cosmetics z potasem i gruszką, czy puder antybakteryjny under twenty? nie chce wychodzic z domu bez makijazu . chodzi o jakis lekki puder ewentualnie krem tonujacy wyrownajacy koloryt

najlepszy będzie podkład mineralny: w necie kupisz firmy RHEA w drogerii L'Oreal, ArtDeco i teraz mial wejsc z Revlon jest on w formie pudru, ale kryje tak dobrze jak zwykły podkład i utrzymuje sie caly dzien na twarzy suchą skórę może troche przesuszyć, ale skoro masz tłustą to krzywdy nie zrobi, a nawet pomoże je używała firmy rhea i z Anonu (dają do oferty od czasu do czasu) Rhea jest o wiele lpsza -- tych drogeryjnych nie używalam jeszcze

Gość sallyhally
dax cosmetics, mam krem z gruszka i jest rewelacyjny.

Boze nie uzywajcie tych syfów.Po tym to tylko miałam trądzik co chwile. Najlepsze sa preparaty apteczne,dermatologiczne ,dla mnie rewelacyjna seria PHYSIOGEL zel do mycia twarzy i krem.Bez zadnych brawników,konserwantów,utleniaczy itp. Dostepny tez jest szampon.