Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawaiam sie czy warto ..

scio me nihil scire

Polecane posty

Gość zastanawaiam sie czy warto ..

walczyć po raz drugi... Otóż tak, poznałam go jak miałam 16 lat, 3 lata zwiąku, wielka miłość... Ale mieliśmy dużo problemów niezależnych od nas samych i w końcu odeszłam... On starał się jakoś pogodzić, ale Mu nie pozwoliłam... Nie jestesmy razem 3 lata, w tym czasie on mnie szukal, wysylal kartki na kazda okazje, itp.. ja związałam sie z kims innym, ale okazalo sie to kompletna porazka... Wczoraj spotkalismy sie znowu, spedzilismy razem caly dzien... Balam sie ogromnie, ale bylo cudowanie, oboje czulismy jakby tych trzech lat rozlaki nie bylo... Dziwne, to wszystko... Kocham go caly czas, ale nigdy nie zakladalam ze moge miec dylemat czy warto znowu probowac odbudowac nasz zwiazek... Czy ktos z Was miał podobnie???

Gość Ewaryst25
taj spokój z takimi pensjonarskimi wynurzeniami. Miłość po 3letniej rozłace to chimera ...

„Dlaczego mam słuchać serca? Bo nie uciszysz go nigdy. I nawet gdyby udawał, że nie słyszysz, o czym mówi, nadal będzie biło w twojej piersi i nie przestanie powtarzać ci tego, co myśli o życiu i świecie.” „Istnieją na świecie rzeczy, o które nie trzeba pytać — by nie uciec od własnego przeznaczenia.” „Młodość już taka jest, sama ustala granice wytrzymałości, nie pytając, czy ciało to zniesie. A ciało zawsze znosi.” „Nikt nie może uciec przed głosem własnego serca.” „Wolno nam wszystko — nie wolno tylko stawać na drodze miłości. Kiedy do tego dochodzi, ten, kto próbował zburzyć jej dzieło, musi je odbudować.”