Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccccccccbbbbbbbbbbbbbb

Czy moj facet to ukryty gej

Polecane posty

Gość cccccccccbbbbbbbbbbbbbb

Tak jak w temacie . Jestem z moim facetem 4.5 latek i mam mieszane uczucia. Jak macie jakies doswiadczenia w tym temacie wpisujcie.

Gość Korczanna
ja mam też podejrzenia ... Maż mój wykazuje nadmierne zainteresowanie moim odbytem, a cipkę notorycznie ignoruje. Poza tym żąda bym strzygła się krótko.

Gość gitbabeczka
mojemu tylko parówki w głowie !

Gość eeechhh
moj maz wykazuje zainteresowanie swoim wlasnym odbytem... a wczoraj oznajmil ze nas zostawia bo nie moze sie ze mna porozumiec wszystko go we nie denerwuje i ciagle krzyczy.. jestem zalamana nie umiem zyc w takiej atmosferze on po klitni szybko zapomina i mysli ze po mnie to splywa co on mowi a mnie to boli,, zwlaszcza ze mamy dzieci .. widocznie nas nie kocha skoro tak powiedzial... ;(

Własnie-jak to zabdac? Moj facet, choc podobno go podniecam-wcale sie do mnie nie dobiera... Twierdzi, ze to moja wina, bo ja jestem zimna ;-) Zenada... W dodatku on ma 33 lata i rok temu po raz pierwszy to ze mną zrobił! Czyli do 32 roku zycia był dziewicą ;-) Czy to jest normalne... ech-faceci...:-/

Gość eksa
ja mojego o to podejrzewałam, bo określał mnie misia :P a miś to raczej facet, no nie?

Gość upska