Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadiya26l

Odrywajacy kaszel ...to dobrze..?

Polecane posty

cała noc smarowałam sie maścią vikiem ,bo nic innego nie moge brac ,a strasznie boli mnie gardło i od rana kaszle jak traktor i odrywa sie ....to chyba dobrze no nie..?? czyli cos mi dał ten vik:)? Dziekuje za odp.:)

up:( kolezanka mnie postraszyła ze jak sie odrywa to na100% zapalenie oskrzeli:(

ok ale jestem w 30 tyg ciazy.moge..??? kurde jak kaszle to strasznie mnie boli ,juz nie wiem co robic...

Gość babka z piasku
no u mnie i mojego dziecka taki kaszel to 100% oskrzela.Tylko to zależy czy odkaszlujesz troszkę co jakiś czas czy masz taki bardzo mokry kaszel z flegmą..Sorry za opis:)

Gość babka z piasku
uuuuuuuu jak boli jeszcze do tego to ja stawiam na oskrzela:(

no trzeba bedzie sie zgłosic do lekarza,ale wczoraj było gorzej bo miałam taka wielka kule w gardle ,dzisiaj moge chociaz przełykac bez problemu...t.z.n flegma jest ale nie moge jej wydobyc z gardła ,mąż tam demonstrował jak to sie robi(obrzydliwe) ,ale jakos nie potrafie:( ,no nie wychodzi mi i juz.:(

Gość no cóż ...
przy zapaleniu oskrzeli są charakterystyczne świsty w trakcie oddychania - jak Ty tego nie potrafisz wyczuć niech mąż przyłoży ucho na twoją klatkę piersiową w okolicy oskrzeli i jeśli to zapalenie na pewno je usłyszy