Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilika

MATURZYSCI JAK SAMOPOCZUCIE

Polecane posty

Gość lilika

???

Gość ujowe
:/

Gość errger
nie przejmuje sie, leje na to to tylko matura nie koniec swiata

Gość tererere
wszyscy mowia ze matura to taki pikus. Moze jezeli chodzi o material, zakres wiedzy itd to faktycznie jest trudne... ale nikt mi nie powie, ze to bylo takie gowno. Ja tam panikowałam nieziemsko, bałam sie jak to zazwyczaj bywa przed pierwszym w zyciu tak waznym egzaminem \"dojrzalosci\". Bałam sie i dalej twierdze, ze matura to cholerny stres!! Ale fakt faktem, ze egzaminy na studiach sa po stokroc trudniejsze i bywaja zbyt czesto... nie mowie o samej sesji, ale o pochrzanionych kołach ;/

Gość tererere
miało byc, ze to nie jest takie trudne, jezeli chodzi o materiał (blad)! ;]

Gość tererere
tak ciagle powtarzałam ze bede sie cala klase maturalna uczyc...i co? Jajco ! ;P zaczełam sie uczyc w weekend majowy ... tzn przegladac notatki, bo co to za nauka 3-4 dni przed matura . hehe co nie znaczy ze nie panikowalam. Bo nie moglam nic jesc w przeddzien w dniu matury, nie moglam sie na poczatku skupic na arkuszu i generalnie do kitu. Ale po maturze juz było okej ;) takze maturzysci trzymam kciuki ;] zycze powodzenia (nie dziekujecie) i glowa do gory, dacie rade. Nie takie straszne jak wszyscy mowia (ale rozumiem stres) :) pozdrawiam