Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to kompleksy jego

Dlaczego on taki jest

Polecane posty

Gość czy to kompleksy jego

Zaborczy zazdrosny uwaza ze kobieta to jego wlasnac jak widzi ze patrza na nia inny od razu ja zabiera chowa w klatke ma byc tylko jego ,jego niewolnica ma mu robic masaze obiadki kochac tulic mowic czule slowka mowic jaki to on wspanialy ,jest do rany przyloz jak cos chce a jak dostanie to ma wszystko gdzies...Z poczatku udaje pozadnego faceta ulozonego dobrego a pozniej pokazuje pazurki nie jest wierny traktuje kobiety rzeczowo,nerwowy haotyczny nie darady mu nic przetlumaczyc on wie najlepiej jak cos sobie wymysli to tak jest chociaz zazwyczaj nigdy tak nie jest...nie potrafi przeprosic byc bezintereswny interesuja go fury kasa i seks nie moze zrozumiec ze kobieta sie nie zna na przebiegach silnikach itp w lozku dominujacy uwaza ze kobieta musi mu zrobicwszytsko co on chce ale w z zamian nic nie daje jak cos nie idzie po jego mysli zaraz sie unosi wyzywa porownujeNie wiem czy on jest taki naprawde czy tylko udaje ukrywa sie,nie moge pojac tego ze sa tacy ludzie na swiecie..jak mozna byc takim zlym i zniszczonym.

Gość sallyhally
niedowartosciowany. podlozem moze byc cos zlego co dzialo sie w dziecinstwie. zostaw go, nie probuj pomagac. ja takiego mialam, nic do niego nie docieralo, dopiero jak mowilam koniec, to byla cudowna zmiana na tydzien.

Pytanie to zadaj inne. Jak TY możesz być z kimś takim. PS I prosze używaj przecinków, bo strasznie sie to czyta.