Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kllaauuddiiaa

Rimmel - GlamEyes Mascara

Polecane posty

Mam pytanko. Czy któraś z Was używa bądź używała tego tuszu? co o nim sądzicie. I o tej silikonowej szczoteczce?

Ja własnie czekam na wypłatę i tez podje chyba ja kupić. Ale chciałam wiedzieć czy rzeczywiście tak fajnie pogrubia rzęsy. I jak sie maluje ta silikonową szczoteczką.

pudełko-- dziekuje :):) jednak sie zdecydowalam na ten tusz :) :) zobaczymy. Trzeba kupić żeby sie przekonac :)

czesc dziewczynki ja uzywam tego tuszu super rozdziela i wydluza natomiast nic nie pogrubia ale golnie bardzo fajny polecam

Nie rózni sie niczym od innych Rimela,ale ogólnie jestem zadowolona.

hmm... No to teraz nie wiem co zrobić. Najbardziej mi zależy na tym żeby pogrubiał. A skoro piszecie że nie za bardzo pogrubia to w sumie nie wiem co zrobić. A może znacie jakiś fajny tusz który BARDZO dobrze pogrubia? :)

Hmm moim nr 1 jest jak na razie Rimmel Magnif'eyes. Wydłuża, pogrubia i podkręca. Zastanawiam się właśnie jaki jest ten tusz GlamEyes? Ma może któraś z Was porównanie?

Ja na razie używałam tylko tusz Rimmel - Volume Flash. Fajnie pogrubia rzęsy ale chce spróbować czegoś innego. Znacie jakieś Dobre tusze które pogrubiają i podkręcają rzęsy??

Klaudia spróbuj Magnif'eyes. :) Jeśli będziesz chciała to wyślę Ci fotki i zobaczysz jak wygląda. :)

No więc tak: 1. Oko bez tuszu (mam długie, ale rzadkie i bardzo jasne rzęsy, więc ich nie widać prawie wcale): http://img167.imageshack.us/my.php?image=beztuszuqt7.jpg 2. Oko umalowane (przepraszam za jakość): http://img413.imageshack.us/my.php?image=okovb3.jpg 3. A tutaj jeszcze jedna fotka, na której lepiej widać, tylko że tym razem rzęsy mi się troszkę posklejały, więc pewnie zaraz dziewuchy zaczną po mnie jeździć, że okropnie wyglądają :p : http://img521.imageshack.us/my.php?image=oczyqy5.jpg

Spoko :) Po tym jak zobaczyłam te zdjęcia jestem przekonana że kupię ten tusz :) :) Dziekuje Ci bardzo za zdjęcia :) POZDRAWIAM

Gość :))))
Hej. Ja wypróbowałam tusz Rimmel Glam Eyes i jestem dosyć zadowolona. Jest to tusz przeznaczony dla kobiet lub nastolatek o długich i grubych rzęsach, bo on ma bardzo cieniutką szczoteczkę. (dla ciekawości ci, którzy mają bardzo małe rzęsy i krótkie powinny używać tuszu z grubą szczoteczką) On nie zbyt pogrubia, ale wydłuża i oddaje z rzęs.. hm jakby to powiedzieć "to coś". Zachęcam do wypróbowania:)