Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaaanapp

dlaczego w POlsce jest tyle grubych dziewczyn??

Polecane posty

Gość s.o.s
PODKOLDERNIK BARDZO SUGESTYWNY OPIS , JAKBYS SAM PRZEŻYŁ....

Gość kilimandzaro...
orly? to czemu tyle grubasek tu siedzi i narzeka, ze nie maja faceta przez swoja wage?

Gość kilimandzaro...
zreszta, schudnac to powinny dla siebie. a jak nie chca, to sa leniami, a takich malo kto chce. I z wiekiem jeszcze bardziej beda tyc...

Gość i włąśnie przez takich
a dlaczego tyle szczupłych tu siedzi i też narzeka że faceta nie mają??? :O

Gość kilimandzaro...
o, pierwsze slysze :)

Gość cukieerraaa
jakas laska napisala takie cos idiotów, co to zamiast np. doradzić CO mają zrobić dziewczyny żeby schudnąc, to wolą im dowalić, nagadac jakie to z nich "tłuste, nieatrakcyjne krowy" itp itd. wiele z tych dziewczyn nie ma za grosz wiary w siebie i poczucia własnej wartości i dlatego laski sa grube bo jak im ktos przygada pocieszaja sie batonami

Gość sprawa smierdzi
nie wiem czy w Polsce jest TYLE grubych dziewczyn ale wiem jedno - jak sie ma troche za duzo tu i owdzie to sie nie nosi biodrowek zza ktorych spluwa sadlo jak sie ma tu i owdzie to sie nie nosi rurek jak sie ma tu i owdzie to sie nie nosi ktorkich kurteczek bo nie ma nic gorszego jak niewolnik mody

Gość cukieerraaa
swieta slowa-zeby sie jeszcze potrafily ubrac odpowiednio to nie bylo by tragedi a poza tym uzalaja sie nad soba a w pracy jedza chinskie zupki. biale bulki. slodycze i chipsy-sorry ale rozsadny czlowiek takim swinstwem sie nie odzywia

Gość Cr.
jak mozna chinskie zupki obrazac :(

Gość stenka89
najgorsze jest to ze dziewczyny przy kosci, przewaznie nastolatki wciskaja sie w za małe biodrowki czy inne rurki i bluzeczki odslaniajace brzuch, czy one siebie nie widza w lusterku, jak mozna wywalic takie sadlo na widok publiczny. Idzie taka i wszystko sie trzesie i wylewa ze spodni. Do wszystkich grubasek!!!!!!!!!!!!! Kupujcie dziewczyny ciuchy w swoich rozmiarach :)

ja tam nie cierpię ciemnego chleba i bułek :O za to szaleje za zupkami chińskim z knorra :P trudno, nie zamierzam rezygnować z takich rozkoszy podniebienia :P szczupła jestem i zawsze byłam, a jednak nikt za mną nie lata

Gość kurturarna
a dlaczego w Polsce jest tyle pojebow zadajacacych takie pytania?? a ty pewnie jestes taki przystojny jak kibel o poranku, kurwa najpierw spojrz sie w lustro idioto, albo wiesz zadaJ bardziej inteligentne pytanie....kurwa sen ci to z powiek zabiera??? no to masz kurwa problem, rzeczywiscie, moze bys zadal opytanie dlaczego jest tyle glodujacych dzieci na swiecie??? wiesz sa wieksze pronblemy niz kurwa czyjas nadwaga, a huj cie to obhcodzi, jesli nie pasi to sie nie patrz swoimi zezowatymi oczami, moze sam bedziesz mial kiedsy dzioeci z nadwaga.

Gość kurturarna
sama jestem grubą świnią ale co ci do tego!!!!!!

Gość kurturarna
a ty podszywaczu dostales juz orgazmu ze to napisales??? kurwa podszywaj sie do woli czlowieku jesli ci to robi dobrze, to porsze bardzo, mnie to nie rusza, mozesz nawet napisac ze mieszkam na marsie.

Gość kurturarna
Mieszkam na Ksiezycu, tam jest mniejsze przyciaganie i waze tylko 76 kilo :)

Nie bój sie do angielek i amerykanek jeszcze mamy baaaardzo daleko.

Gość kurturarna
a Jarek_84 jest kobieta hahah

Gość troemzo
bzdura, mamy bardzo blisko. A jak tak dalej pojdzie, to ich przegonimy. Amerykance juz widza, ze sa zbyt otyli. Oni juz z tym cos robia, my nie. Jesli nadal bedzie myslenie "kogo to obchodzi, ja sie czuje dobrze w swoim ciele" to bedzie naprawde kiepsko.

Gość troemzo
kobieta przy kosciu to ladogna forma "gruba kobieta"

Gość troemzo
imho wazy za duzo, ale czy wyglada grubo to nie wiem.

Gość hanioe10000
zapraszam do Anglii :D