Uhan 0 Napisano Maj 1, 2008 Mam zamiar kupić TV do 4 tys. głównie do oglądania telewizji przez cyfrę (filmy, mecze, publicystyka) oraz filmów dvd, divx. Ze względu na wątpliwe radzenie sobie lcd z meczami (tak mi się wydaje, jakies inne zdania?), padło na plazmę, najpierw Panasonica TH-42PV80, który mnie nie oczarował (może słabo ustawiany w sklepach, bo ma znakomite recezje). Większe wrażenie zrobił na mnie LG 42PG6000. Wchodzą w grę jeszcze ewentualnie Samsungi: PS-42A451, PS-42Q91H, no i może starsze lg z hdd, ale te mają trochę wad. Co byście na moim miejscu wybrali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjhfgfsdfhnjgh Napisano Maj 2, 2008 mam lg i jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wikipond Napisano Maj 5, 2008 a może Scarlet 47LG6000 ?super design i nie tylko , przekątna 47 cali 4 złącza HDMI 1.3 Deep Color Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eugene Napisano Maj 6, 2008 Ja bym stawiala na LG 42" 42PT81, na agito masz w promocji za niecale 3500zl ja mam od LG i telewizor i monitor i nie narzekam jak na razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gini weslj Napisano Maj 6, 2008 no niezły ten LG 42" 42PT81 i cena rewelka, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość remek w Napisano Maj 12, 2008 uważam że bardzo dobry wybór za dobra cene Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weronika marpa Napisano Maj 13, 2008 no ten Scarlet 47LG6000 to bardzo dobry telewizor i do tego ślicznie wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bryzek bartek Napisano Maj 14, 2008 bardzo mi sie podoba ten a może Scarlet 47LG6000, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opoplele Napisano Maj 16, 2008 mam tan model telewizora LG 42" 42PT81,dziłal mi ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dizi Napisano Maj 19, 2008 mnie sie podoba ten scarlet ,ale nie wiem ile kosztuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fert Napisano Maj 20, 2008 Ceny cały czas się zmieniają. Seria Scarlet to modele 32/37/42/47LG6000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość berek 1 Napisano Maj 23, 2008 tak ten 42PG6000 to możesz sobie spokojnie kupić, znajomi maja bardzo ładnie wszystko odbiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kondaszewski Napisano Maj 24, 2008 ja myślę że który byś nie kupił to będzie ok bo LG ma ok sprzęt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubujacy sie Napisano Maj 26, 2008 dokładnie wiec wystarczy iść do sklepu i w zależności ile masz kasy na pewno któryś wybierzesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koza loza Napisano Maj 28, 2008 no ten scarlet i to 42 cale kosztuje 3500 tysiąca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oleoleoleole Napisano Maj 30, 2008 kumpel zakupił ta plazmę i mecze będziemy oglądać na nowym wypasionym sprzęcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak a propos Napisano Maj 30, 2008 plazmy sie wypalają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plazma sie wypala to fakt Napisano Maj 30, 2008 poki co wole zwykly tv poczekam az cos lepszego wymysla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tam mam Napisano Czerwiec 10, 2008 plazmę i nie narzekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Heńk Napisano Czerwiec 17, 2008 plazma to świetna sprawa ,nie zajmuje dużo miejsca i jaki obraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gadeonnn Napisano Lipiec 8, 2008 Ba a jeszcze można na suficie zmontować, to dopiero by było świetnie ,właśnie a ktoś montował morze na suficie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach