Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

STARSI.

Polecane posty

Do starszych panów mam sentyment szczególny. Przede wszystkim kupują kobiecie kwiaty ( dobra, przedwojenna szkoła):) Stac ich na zabranie kobiety na porządną wykwitną kolację do restauracji, oraz zapłacić za pokój w motelu na godzinę lub dwie, nie pytając wpierw czy się zgadzasz czy nie, jeśłi sie nie zgodzisz trudno.. Kasa przepadnie, ale ich na to stać. Można z nimi pospacerować po parku, i powaznie porozmawiac o życiu. Kochają się bojaźliwie, ostrożnie, zatrwożeni żeby się w jesieni życia nie zakochac i nie stracić rozumu. Bardzo udają że mają silną wole, ale łatwo ich namówić na różne rzeczy. Najgorzej chyba na wspólne uprawianie sportu, np na przejażdżkę rowerową lub basen. Tego już nie lubią. Poza tym będą się bardzo starać by, kiedy zabraknie już pożądania, została między wami choćby przyjaźń. Gdyż dl a starszego faceta nawet coś takiego jest lepsze niż nic.

Gość hhvd
A ty to chyba kurwa

I nieprawdą jest że starsi faceci nie mogą ( powiedzmy około 50% może, tyle że już im się nie chce:) :)

Gość hhvd
Jednak jestes kurwa

Gość retro weż leki

Gość zuzankaaaaaaaaaaa
Popieram- mój facet jest ode mnie starszy o 13 lat.. kochaja tak rosadnie z glowa.. delikatnie:)

Gość zuzankaaaaaaaaaaa
Retro dobrze mówi..ale trzerba przezyc milosc do starszego faceta..obcowac z nim spotykac sie... mlodsi faceci mysla zupelnie inaczej..podoba mi sie ta dojrzałosc psychiczna starszych:)

Gość hhvd
same kurwy na tym topiku

zuzanka dojrzalosć psychizcna starszego może byc czasem pułapka dla młodszej kobiety... Czasem chciałaby jeszcze zaznać czegoś nieprzewidzianego, spontanicznego, szalonego... Starsi się tego boją.

Gość zuzankaaaaaaaaaaa
a co ma kurwa do starszego faceta? bo nie rozumiem:/

Gość zuzankaaaaaaaaaaa
retro...a Ty spotykasz sie ze starszym gosciem? hymmm...czasami tak..boja sie bo mają juz jakotako poukładane zycie.. ale czasem bywa jakis spontan:)

zuzanka Zawsze ppdkreślam że ja stoję poza układami:) Wszystko co pisze to z obserwacji życiowej:) jakie jeszcze zalety ma twój facet..? :)

Gość zuzankaaaaaaaaaaa
Jest odpowiedzialny..co rzadko sie zdarza u młodszych facetów wie czego chce od zycia jest inteligentny zaradny zyciowo trzyma forme wiec wygląda młodo-zabójczo przystojny:) zna mape ciała kobiety wie jak i gdzie dotknąc bym sie rozplynela(doswiadczenie heh) ma swoje pasje i je rozwija opiekunczy, wyrozumiały moge z nim rozmawiac na każdy temat a także się wygłupiac imponuja mi faceci, ktorzy deoszli do czegos- i tu jest super:)

Gość do zuzanka
a ile lat ma twoj partner???

Gość zuzankaaaaaaaaaaa
35 lat. ja 22

Gość nie słyszałaś
przedwojenni :D Polscy emeryci z kasą w wieko około 80 lat :D

Gość nie słyszałaś
To taka obserwacja retro - że mężczyźni wychowani przed wojną , maja kasę na motel i kwiaty, ale za to nie są spontaniczni :D

Gość mężatka5757
35 lat to nie jest starszy mężczyzna,sama mam męża prawie w tym wieku i nie posiada żadnych cech wymienionych przez autorkę.Takie zachowanie mężczyzn to chyba przed pięćdziesiątką

Gość nie słyszałaś
mężatko - starszych, retro mówiła, że to o męzczyznach, wychowancyh przed wojną :D Chyba, że pierwszą wojnę w Zatoce miała na myśli :D

Myślałam, że źle przeczytałam:D:D:D:D Zuazanka, jesli uważasz ze facet 35 lat to \"starszy\" to ja wymiekam:P

Gość hej cioia
ta PRZEDWOJENNA szkoła mnie rozwaliła :D przedwojenna czyli średnio kolesie w wielu osiemdziesięciu lat hahahaha

Gość Zgadzam się z Retro
Starsi faceci są bardzo odpowiedzialni i delikatni,ale czy boją się zakochać? Mój partner jest starszy ode mnie o 21 lat,jest dojrzałym mężczyzną a sex z nim to...poezja.Nieprawdą jest ,że nie może...Jeśli jest odpowiednia partnerka nie ma szansy,żeby coś nie wyszło:).

Gość zuzankaaaaaaaaaaa
Mówię ,że starszy ode mnie...i to sporo ja mam 22 lata.

Gość Zgadzam się z Retro
jeszcze jedno żałuję,że ta przedwojenna szkoła już wymiera.

Gość nie słyszałaś
niestety jarku- retro ci nie odpowie bo już wymyśla nowy topik :D

Gość camaroaa
Ciekawe czy bedziecie sie tak zacwycały swoimi starymi facetami jak dojdziecie do 40 :-) wy jeszcze fajne kobeitki a wasi starzy juz bleee

Gość nie słyszałaś
Camaroa - a o kim ty mówisz konkretnie z tego topiku ?:D NASTĘPNA INTELIGENTNA :D

Gość a feeeeeeeeeeeeeee
Faceci przed 50 są obleśni,niedobrze mi sie robi jak mnie taki zaczepia.mam 32lata,z takim to tylko oral i nic wiecej,wymądrzają sie upominają.Okropni są.

Gość facio macioo
jarek co jest lipa???