Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddd

sucha skora twarzy a pryszcze /

Polecane posty

Gość ddddddddd

nie wiem co mam juz zrobic :( mam pelo pryszczy wokol ust.. :/ i niestety juz dosyc dawno zaczelam je wyciskac teraz pstanowilam zaprzestac...ale mam strasznie sucha skore przez masc benzacne ktorej ostatnio urzywalam choc i tak kilka razy...skora mnie poprostu piecze...i jeszcze te strupy ktore zostaly po pryszczach...nie moge norlmalnie nalozyc podkladu bo wyglada to jeszcze gorzej... :/ ech no i oczywiscie przebarwnia po wyciskaniu:( urzywam jak narazie kremu acne mat... ale nie widze narazie rezultatow....moglybyscie doradzic mi jakos sposob zeby nie miec tak suchej skory :/ tylko raczej nie kremy nawilzajace bo po nich mam jeszcze wiekszy wysyp...moze jkaies maseczki? albo domowe sposoby...bardzo prosze o pomoc :)

Gość Asik482
mi na pryszcze pomaga papka do cery tradzikowej z Jadwigi. smaruje na noc jak cos wyskoczy i rano jest zasuszony strupek tylko.

Gość sprawa smierdzi
benzacne nakładaj punktowo po dobrym kremie nawilzającym nie powinno cie wysypywac nawilzenie nie powoduje wysypu i NIGDY nie wyciskaj sama :-)

Gość sprawa smierdzi
acha - nie zaszkodzi ci siemie lniane - dobrze nawilza mozna kupic w aptece za grosze gotujesz - konsystencja jest obrzydliwa, ale trudno - naloz sobie taki 'kisiel' na buzie - nie zaszkodzi a pomoze

Gość ALEX_OLA
bylas u kosmetyczki?