Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatree

Czy naprawdę każdy facet zdradza? - moje eksperymenty

Polecane posty

Gość fatree

Ostatnio stwierdziłam, że sprawdzę, czy każdy potrafi zdradzić. A że miałam kilka dobrych okazji na kokietowanie i kuszenie to postanowiłam to wykorzystać. Na cel wybierałam sobie tych, którzy mieli obrączki. Tak wiem, jestem wiedźmą i pewnie inaczej mnie jeszcze nazwiecie. Ale zastrzegam sobie, że to były eksperymenty! Jaki wynik? 80% tych, których "sprawdzałam" było chętnych na seks i przelotny romans oparty wyłącznie na seksie i gorących smsach!. Jestem przerażona. Niby każdy z nich twierdzi, że ma szczęśliwą rodzinę i kochającą żonę. Nie chcą by to się wydało. Twierdzą też, że nawet ich koledzy nie wiedzą o tej naszej znajomości i mają się nie dowiedzieć, bo wtedy od razu żona wiedziałaby o tym. Powiedzcie mi, czy naprawdę wystarczy mocniej się nachylić, odpowiednio zagadać i ubrać spódnicę a pod nią mieć pończochy, by następnie przypadkiem spódnica podniosła się za wysoko i było widać koronkę pończoch...? Na początku bawiło mnie to że tak reagują. Ale mam już dość. Jestem przerażona. Do tej pory nie wierzyłam, że każdy facet potrafi zdradzić .. teraz już wiem, że tak jest. Nie chcę by kiedyś i mojego męża któraś tak skusiła... (nie mam jeszcze męża)...

Gość sama napisałaś
że 80% facetów chce niezobowiązującego sexu,masz więc szanse,że trafisz na jednego z 20% facetów nie chcących przygody

:D A kobiety są jakoś inne pod tym względem ? Nie sądzę. Gdzieś kiedyś , czytałem wyniki anonimowo przeprowadzonej ankiety. Fakt kobiet było procentowo mniej ale raptem (chyba) dwa, trzy procent.

fatree znaczy sie dałas lub dałabyś sie wykorzystac

Jest gorzej. Jak pokażesz pończochę i nachylisz się, z pewnością facet da się namówić na seks, ale najparwdopodobniej ni ebędzie miał o tobie zbyt dobrego zdania, albo po prostu będziesz instrumencikiem od zaspokajania potrzeb. ale wyobraź sobie że taki zonaty facet się w tobie zakochuje. ( jest to dość proste do przeprowadzenia, może przy okazji dam przepis...). jest zdolny do tego by założyć z tobą na boku drugą rodzinę, mieć z toba dzieci, wakacje spędzać z tobą w lipcu , a z pierwszą żoną w sierpniu, będzie cię wspirał finansowo, oczywiście nie rozwiedzie się dla ciebie nigdy.. Ale będzie szałał z zazdrości gdy pojawi się przy tobie ktoś inny. A to jest dopiero sztuka! I wileu facetów naprawde to umie.:)

Gość No ale ci faceci którzy
zdradzają muszą mieć z kim, a więc wychodzi na to, żę dużo kobiet także zdradza

Gość kokolala
zdradzają zdradzają czy to z babkami czy facetami na jedno wychodzi...

Gość s.o.s
80% --- a jak to obliczyłas , kusiłas 3 i 2 bylo chetnych , czy jak . Co innego byc chetnym na seks a co innego uprawiac

Gość wiem coś
Wiem jak precyzyjnie sprawdzić czy partner ( partnerka ) zdradza !!

Gość tak to sie wyczuwa
oczywiści co innego słowa a co innego sex

"31 retro [zgłoś do usunięcia] Jest gorzej. Jak pokażesz pończochę i nachylisz się, z pewnością facet da się namówić na seks, ale najparwdopodobniej ni ebędzie miał o tobie zbyt dobrego zdania, albo po prostu będziesz instrumencikiem od zaspokajania potrzeb. ale wyobraź sobie że taki zonaty facet się w tobie zakoch*je. ( jest to dość proste do przeprowadzenia, może przy okazji dam przepis...). jest zdolny do tego by założyć z tobą na boku drugą rodzinę, mieć z toba dzieci, wakacje spędzać z tobą w lipcu , a z pierwszą żoną w sierpniu, będzie cię wspirał finansowo, oczywiście nie rozwiedzie się dla ciebie nigdy.. Ale będzie szałał z zazdrości gdy pojawi się przy tobie ktoś inny. A to jest dopiero sztuka! I wileu facetów naprawde to umie. " Bo to są psy ogrodnika.Takich powinno się kastrować.A 80% to nie wszyscy:P.Ja na pewno nie zdradzałem:P

Gość do retro
retro daj ten przepis plis :)

Gość tak to sie wyczuwa
bo facet puknie i zapomina, to tak jakby się onanizował. nie przywiązuje do tego wagi, dlatego ma większa łatwość zdradzenia

Gość o matko...... macie facetów
za debili, ale szczerze mówiąc same nie jesteście lepsze. Wstyd mi czasami, że jestem kobietą, bo kobiety nie puszczają się nawet z powodu swoich chęci, tylko dlatego, że dostają pieniądze, prezenty, itp. Potrafią tez kochać swojego "Misia" a dawać dupy Murzynom czy Arabom, bo przecież to jest taka fajna przygoda.... Skoro jeden juz pomaga finansowo, czas rozejrzeć się za kimś z czarnym drągiem. Tak czy owak ludzie zdradzają. Ale nie wszyscy. Jeśli nie znacie sie na ludziach, możecie być zaskoczeni. Ale są faceci, którzy nie zdradzają nigdy, nawet kiedy latami prawie w ogóle nie mają seksu w związku. Albo kiedy nie maja go w ogóle. Potrafią się obrazić, zerwać, robić awantury, ale nie zdradzają. A są tacy, co poleca na wszystko. Osobiście znam kogoś, kto zonę zdradza z kochanką młodszą od siebie o 30 lat a tą z prostytutkami i znajomymi na jednego anala, w jego kosmetyczce zawsze znajduejs ie oliwa:O