Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

8Ada9

Pomocy mój pęcherz

Polecane posty

hey :) 3dzien mam problemy z pecherzem tzn, w kolo chodze do ubikacji najciekawsze jest to ze gdy sie zalatwiam to mnie nie piecze dopiero jak koncze robic swoje to odczuwal dziwny bol i tak jakby mnie cos przeszywalo od srodka. Mimo iz sie zalatwiam to bez przerwy mam uczucie \\\"pelnego pecherza\\\" Mieliscie kiedys cos podobnego? Kolezanka sie mnie zapytala czy czasem sie nie zaciazylam, ale to raczej nie mozliwe

no mam zamiar jechac do lekarza jutro jak mi nie przejdzie

to tak latwo nie przechodzi, a moze nawet sie pogorszyc. lekarz pewnie przepisze ci furaginum po tym szybko przechodzi. chyba ze milas to juz wczesniej?

mam furacostam w domu i nie przechodzi :/

nie mialam nigdy takiego problemu z pecherzem owszem zdazalo sie ale dzien max i koniec

Gość nasiadówki sobie zrob

w miske goraca woda i rumianek. siadasz nad miska, ale nie dotykasz wody i siedzisz tak ok.15-20.

ile ich wzielas? wez dwie naraz ja nawet bralam 3 jak mnie tak strasznie naciskalo

ja wzielam tylko jedna, z tego co pamietam lekarka kazala mi brac 3 tabletki na dzien

nie wiem :) ale przynosi choc na troche ulge...mysle ze mozna to powtorzyc pare razy dziennie. Furagin tez nie od razu pomoze...ja przykladalam tez butelke z goraca woda do brzucha.

myslicie ze to moze miec cos wspolnego z ciaza?

eee no ciaza nie powoduje zapalenia pecherza...pewnie gdzies sie przeziebilas albo usiadlas na jakiejs lawce, teraz sie cieplo ubieraj i uwazaj zeby Cie nie podwialo.

bo u mojej kumpeli z klasy to byl pierwszy objaw miala problemy z pecherzem a pozniej sie okazalo ze jednak jest we wczesnej ciazy

zaplenie kojazy mi sie wlasnie z bolem podczas siusiania a ja odczuwam taki dziwny bol dopiero po

ja tez tak mialam, ze po sikaniu, czyli oproznieniu pecherza czulam potworny bol ze nie moglam sie podniesc z kibelka. tylko u mnie bylo to poważniejsze bo mam problemy z nerami. jak Ci nie przejdzie przez ten dlugi weekend to pedz do lekarza. Bo to powazna sprawa no i bardzo uciazliwa :(