Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beautiful Day

Kobieta musi mieć kobiece kształty. Dość przeraźliwie chudych. Czas na piękno!

Polecane posty

Gość kobieta z normalną wagą
57:classic_cool:🖐️

Gość oł maj god
" jeeeezuuu, już myślałem, że pisze tu chociaż jedna kobieta z normalną wagą " jacusia widzisz ty tez nie jestes idealna :D:D:D🖐️

Gość Jarku i Jacku
no tak jak myślałam, w tym związku to Jacus(ia) jest kobietą.:classic_cool:

wy ty tylko na babki najezdzacie, a co z kaszalotami /jak ich nazywacie/ facetami? im grubszy "wieprzek" ;p tym wieksze ma wymagania co do wygladu partnerki! 120 kg zywej wagi, tlusty zarosniety pysk, zdyszany, nie mowiac juz o "zapachu" zaglada na mlodziutka, zadbana babeczke i ja sie pytam czy to jest normalne?? :P

no czyli rozumiem że według kanonów jarka jestem tłustym spaślakiem( 50 kg/157cm) tylko ciekawe jak bym wyglądala jak juz teraz nosze rozm 34/36 wszyscy twierdzą ze mam sliczna figurke a niektórzy że powinnam przytyć kilka kg i w tym momencie sie zgodze ze kobieta musi miec kształty tylko nie nalezy tego zle rozumiec ładne ształty nie znaczy tłuszcz na brzuchu i ogromny tyłek bo prawda jest taka ze to sie facetom nie podoba

Gość do szklanki wody
Fajna waga. I ogólnie i "znaczeniowo" :P 120kg faceci raczej tu na kafe nie siedzą :P

przeciez to nie jest moja prawdziwa waga, na szczescie :P, ale mimo wszystko dzieki :) zmykam, trzeba "szykowac" sie na spotkanko z facetem, wypachniec, wymalowac za wszystkie czasy zeby jasnie pan byl zadowolony :P

Kobieta musi być człowiekiem a Twój kompleks Cie wykańcza, myślisz że jak naplujesz na mnie bo mam fajną figurę to poczujesz się lepiej??? Widzisz moja wartość nie zawiera się w pośladkach :p a że fajne to mnie Cieszy :)) a Ty jesteś pusta i nie dlatego że masz tłustą dupę :O

jako namiętny oglądacz fashion.tv, muszę powiedzieć, że jak widzę na wybiegu te pełne kokainy chudzinki, to zawsze boję się że nie będą miały siły przejść dookoła tą scenę, i przewrócą sie na twarz

Gość zmieszana_
Ja uważam, że lepiej byc kobieta szczupła anizeli wielorybem :)

Gość darniunia
Ile powinna ważyć dziewczyna , która ma 165 cm waszym zdaniem ? Czuje, że mogę dowiedzieć się tutaj ciekawych rzeczy :):):) Ja jestem takiego zdania, chudszy zawsze moze przytyć po za tym nie musi się ograniczać, puszysty zaś musi uważać co je , oczywiście biorąc pod uwagę osoby, które przywiązuja wage do swojego wyglądu jaki i samopoczucia ... Bo jak to puszystych odciągnąć od jedzenia skoro mają to już we krwi i jest to jeden z ważniejszych elementów ich całodziennego planu zajęć :/ Pozdrawiam

Gość Cherka
Jesteście dziećmi. Tak wnioskuje po waszych wypowiedziach. Zero tolerancji i szacunku.

Gość sara 2484
to cale forum jest beznadziejne i uwazam ze takie fora istnieja po to by sie wypowiedziec a nie obrazac na \"kazdym kroku\" jeden jest grubszy drugi chudszy tak samo sa rozne gusta jedni panowie wola gdy kobieta ma wiecej ciala drudzy mniej kwestia gustu nieraz nadwaga badz bycie szczuplym jest genetyczne nieraz spowodowane choroba dlaczego obrazac kogos obojetnie grubego czy chudego przeciez gdyby wszyscy byli tacy sami co to byby za swiat -nuda!!! a odnosnie tematu forum to moje zdanie jest takie ze nie wazne jak sie wyglada (oczywiscie dbac o siebie trzeba to juz inny temat) wazne ze jest sie zdrowym Uwazam ze ludzie w dzisiejszych czasach sa zbyt zajecii soba zbyt mocno wzoruja sie na plakatach modelkach dziewczynach z telewizji tysiace razy retuszowanych przed ukazaniem sie trzeba szanowac siebie takiego jakim sie jest i dziekowac ze jest sie zdrowym a nie wysmiewac i pokazywac palcem kogos kto jest grubszy czy chudszy bo nie wiadomo czy nie jest moze na cos chory nie znamy jego charakteru cos takiego jest na miare dziecka z przedszkola tak samo jak wiekszosc powyzszych wypowiedzi